Hoe te verwijderen van een Virus van een Joomla Site

Hoe te verwijderen van een Virus van een Joomla Site


Joomla is een content managementsysteem gepubliceerd als een gratis, open source product dat gebruikt wordt voor het maken van websites. Joomla heeft de volgende functies die beschikbaar zijn voor makers van inhoud te gebruiken: web-pagina caching, blogs, RSS-feeds, ondersteuning voor internationalisatie en opiniepeilingen waarmee makers van inhoud te richten op de inhoud vice onderliggende technologie nodig is om te publiceren high-end websites. Joomla gebruikt PHP en MySql als onderliggende technologieƫn voor haar content managementsysteem. Gelijkaardig aan andere producten, heeft bleek vatbaar voor aanval van het virus af en toe.

Instructies

1

Open uw taak beheren door indrukken van de toetsen "Ctrl-Alt-Delete" gelijktijdig op uw toetsenbord. Na de Task Manager menu verschijnt, links klik op de "Verwerkt" tab. Klik met de linkermuisknop het bestand genaamd "wscript.exe" en klik met de linkermuisknop het tabblad "Proces beƫindigen" menu. Hiermee stopt u het Joomla virus wordt uitgevoerd. Sluit de task manager door het selecteren van de knop "Ok" menu.

2

Open de Windows register-Editor door het selecteren van het menu "Start" en vervolgens de "Looppas" menu-optie. Typ 'Regedit' en klik met de linkermuisknop op "HKEY_LOCAL_MACHINE" dan de "SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> Current Version -> Run" menu-opties.

3

Aan de rechterkant van het menu, klik met de linkermuisknop het bestand met de naam "VirusMar" en druk op de "delete" toets op uw toetsenbord. Dit zal verhinderen dat het virus Joomla beginnen telkens als u uw computer opnieuw opstart. Sluit de Register-Editor als u deze stap hebt voltooid.

4

Open Mapopties van Windows door het selecteren van "Control Panel -> vouwblad keuzemogelijkheden". Klik met de linkermuisknop op de tekst geplaatst tot Toon verborgen bestanden en beveiligde besturingssysteembestanden en sluit vervolgens uit opties van de omslag.

5

Open "Deze computer" op uw bureaublad en selecteer de "aandrijving van C -> van venster Directory." Zoek het bestand VirusMawar.js, klik met de linkermuisknop en druk op de "Delete" toets op uw toetsenbord. Vervolgens, ga naar "c:/windows/system32/VirusMawar.js" en wegvagen naar de vijl. Het Joomla virus is nu verwijderd van uw computer.