Hoe te verwijderen van een Update voor Windows XP SP3

Het besturingssysteem Microsoft Windows XP werd uitgebracht in 2001. Sindsdien, heeft Microsoft een aanzienlijke hoeveelheid systeemupdates, met inbegrip van servicepacks voor één, twee en drie. De meest recente een (SP3) werd uitgebracht in 2008 door de website en de Microsoft Windows Update. Zodra geïnstalleerd, Service Pack 3 kan worden verwijderd net als elke andere Microsoft update. Als uw computer na de installatie problemen kan het een goed idee om het te verwijderen zijn. Windows XP heeft een ingebouwde tool die maakt dit proces een eenvoudige bediening.

Instructies

1

Open het Windows XP "Toevoegen of wegnemen programma" hulpprogramma. Ga naar Start > Programmatoegang en standaardwaarden, klik vervolgens op "Verandering of verwijder programma's." Als alternatief, kun je naar Start > uitvoeren, typ "appwiz.cpl" in het tekstveld en klik op 'OK'.

2

Klik voor de optie "Show updates" aan de bovenkant van het venster.

3

Blader door de lijst van programma's / updates totdat u "Windows XP servicepack 3." Klik het, klik dan op de knop "Verwijderen". Het verwijderingsproces zal nu worden gestart.

Tips & waarschuwingen

  • Microsoft beveelt aan dat u de meest recente beveiligingsupdates op uw computer installeert na het verwijderen van Service Pack 3. Zie de resource hieronder voor een link naar de website Microsoft Updates.