Hoe te verwijderen van een tekstvak in Microsoft Publisher

Kan daar komen een tijd wanneer u wilt verwijderen van een tekstvak in een Microsoft Publisher 2007-document. Als u het vak verwijdert, wordt alle tekst in het tekstvak ook verwijderd. U kunt meerdere tekstvakken tegelijkertijd in een Microsoft Publisher 2007-document.

Instructies

1

Start Microsoft Publisher 2007 en opent een bestaand document vanuit uw bestanden dat een tekstvak bevat dat u wilt verwijderen.

2

Kies de knop objecten selecteren in de werkbalk Standaard. De knop objecten selecteren is het bovenste gereedschap op de werkbalk Standaard en wordt vertegenwoordigd door een foto van een witte muiscursor.

3

Selecteer het tekstvak dat u verwijderen wilt door erop te klikken. Witte formaatgrepen omringen het geselecteerde tekstvak.

4

Druk op de "Delete"-toets op uw toetsenbord om te verwijderen van het geselecteerde tekstvak. Het tekstvak zal onmiddellijk verdwijnen uit het document.

5

Verwijderen van meerdere tekstvakken tegelijk. Druk op en houd de "Shift"-toets ingedrukt terwijl u klikt op meer dan één tekstvak. Verwijder alle geselecteerde tekstvakken tegelijk.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet de standaard werkbalk op het scherm van Microsoft Publisher 2007 ziet, kies het menu "View", wijs "Werkbalken" en klik op "Standaard" weer te geven.