Hoe te verwijderen van een stuurprogramma van de Scanner

Hoe te verwijderen van een stuurprogramma van de Scanner


Als een apparaat wordt verwijderd uit de computer, blijven de stuurprogramma's geïnstalleerd, zelfs als u hebben niet de intentie ooit het apparaat opnieuw te gebruiken. Dit kan consumeren van harde aandrijvingsruimte onnodig en potentieel bemoeilijken nieuwe apparaten te installeren, met name met randapparaten zoals printers en scanners. Als u weet dat u zal niet worden met behulp van een apparaat opnieuw, is het stuurprogramma verwijderen voordat u het apparaat verwijdert van uw computer om harddisk ruimte te besparen.

Instructies

1

Bevestigen dat u bent aangemeld bij uw computer via een account die beheerdersrechten heeft. Druk op de Windows-logo en "R" toetsen gelijktijdig weer te geven van het Windows-dialoogvenster "Uitvoeren". Typ 'devmgmt.msc' in het dialoogvenster "Uitvoeren" en druk op "Enter". Windows Apparaatbeheer wordt weergegeven.

2

Dubbelklik op de "Imaging Devices" of klik op het plusteken (+) of het driehoekje naast het vouwt u de categorie uit en weergeven van de geïnstalleerde apparaten.

3

Met de rechtermuisknop op de scanner die u wilt verwijderen van het stuurprogramma voor en klik op "Verwijderen". Een waarschuwing wordt weergegeven dat u eraan herinneren dat u bent bezig met het verwijderen van het apparaat uit uw systeem. Bevestigen dat u het juiste apparaat hebt geselecteerd, en klik dan "OK." De scanner wordt verwijderd.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige scanners hebben gebundeld software zoals programma's voor het maken en manipuleren van afbeeldingen. Het verwijderen van het stuurprogramma van de scanner verwijderen deze software niet van uw computer. Bij het verwijderen van een stuurprogramma voor een scanner, zorg ervoor dat u geen extra meegeleverde software alsmede verwijderen.