Hoe te verwijderen van een stuurprogramma van de Scanner HP

Hoe te verwijderen van een stuurprogramma van de Scanner HP


HP produceert een assortiment van scanners van de afbeelding onder de "Scanjet" naamgeving specificatie die onder ondersteunde Windows-besturingssystemen worden uitgevoerd. Deze besturingssystemen bevatten Windows XP, Windows Vista en Windows 7. Zoals met alle apparaten, je moet apparaatstuurprogramma's installeren voordat u de scanner gebruikt en u moet ook stuurprogramma's verwijderen als u niet langer wenst te gebruiken van de HP-scanner of u wenst om nieuwe drivers te installeren. Het verwijderen van het stuurprogramma voor de HP-scanner maakt het onmogelijk voor de scanner om te communiceren met en interface met uw computer. Verwijderen van het stuurprogramma wordt niet gelijktijdig HP-branded software die u hebt geïnstalleerd, zoals HP foto en Imaging Software of HP Scanjet Scanning Software verwijderd. U moet "Add & Remove Programs" of "Programma's & onderdelen" in het Configuratiescherm opent en HP scanner-gerelateerde programma's handmatig te verwijderen.

Instructies

1

Start de computer, en login aan een administrator-account. Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel". Klik op "Klassieke weergave" in de linker kolom, indien van toepassing.

2

Dubbelklik op "Systeem". Klik op "Apparaatbeheer" in de linker kolom in Windows Vista en Windows 7. Klik op het tabblad "Hardware", vervolgens "Apparaatbeheer" in Windows XP.

3

Dubbelklik op "Imaging Devices" om de vouw de categorie uit en dubbelklik op de HP-scanner.

4

Klik op de "Driver" tab. Klik op 'verwijderen.' Klik de doos naast "De stuurprogrammasoftware voor dit apparaat verwijderen" en klik op de knop "OK".

5

Uitschakelen van de scanner, en koppelt u deze los van uw computer als het nog is aangesloten, dan start de computer opnieuw op.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op "View," dan "verborgen apparaten weergeven" in de Device Manager (volgende stap 2) als u hebt de HP-scanner al losgekoppeld van uw computer.