Hoe te verwijderen van een stuurprogramma-Update vanaf een Computer

Elk apparaat op uw computer, inclusief invoerapparatuur, videokaarten of USB randapparatuur, heeft een apparaatstuurprogramma dat het apparaat instructies over hoe geeft te communiceren met uw computer. Fabrikanten vrij vaak nieuwe stuurprogramma's voor apparaten op push functies, de stabiliteit of de updates om het actueel blijven. In sommige gevallen kunnen bijgewerkte stuurprogramma's leiden tot problemen met uw apparaat of op onvoorziene wijze interactie met een programma op uw computer geïnstalleerd. Volgens Microsoft.com moet u mogelijk een stuurprogramma herstellen naar een vorige versie als u problemen ondervindt.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en selecteer "Uitvoeren". In Windows Vista of 7, kunt u opdrachten rechtstreeks in de zoekbalk typen.

2

Typ 'devmgmt.msc' en druk op "Enter". Hiermee opent u het scherm Device Manager zodat u kunt het beheren van stuurprogramma's voor uw apparaten geïnstalleerd.

3

Selecteer het apparaat waarvoor u graag de stuurprogramma-update te verwijderen. De meeste apparaten zijn in de bestandsstructuur van de zinspreuk zetbaas onder het type apparaat. Bijvoorbeeld, als u verwijderen van het stuurprogramma voor uw videokaart wilt, klikt u op de pijl naast "Beeldschermstuurprogramma's" en dubbelklik op de naam van uw apparaat.

4

Selecteer het tabblad "Stuurprogramma" in het scherm "Eigenschappen". Selecteer de optie "Vorig stuurprogramma" en laat Windows automatisch het huidige stuurprogramma verwijderen en opnieuw installeren van de kopie van de oudere stuurprogramma. Als de "Vorig stuurprogramma" optie niet beschikbaar is, zijn meer stappen nodig.

5

Als de "Vorig stuurprogramma" optie niet beschikbaar is, klikt u op "Verwijderen" om te verwijderen van het stuurprogramma van uw computer. In het waarschuwingsscherm, selecteer "Verwijder het stuurprogramma voor dit apparaat" en klik "OK" om te verwijderen van het stuurprogramma. Vergeet niet om de laatste bekende functionerende stuurprogramma voor het apparaat opnieuw te installeren als u deze optie gebruikt.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd proberen eerst te gebruiken het "optie Vorig stuurprogramma". Als u het stuurprogramma verwijderen zonder het installeren van een vervanger, het apparaat kon webserveronderderdeel niet meer totdat u een werkende stuurprogramma installeert.