Hoe te verwijderen van een stuurprogramma PCI

De term PCI een acroniem voor Peripheral Component Interconnect is. Het is een kast waarin verschillende onderdelen of randapparatuur aansluiten op het grote circuit bord in een computerkast een moederbord genoemd. PCI-sleuf-apparaten omvatten geluidskaarten die genereren rijk geluid voor uw PC en het netwerk kaarten waarmee verbinding van een Ethernet-kabel voor toegang tot het Internet. Verwijdering van een oude PCI-apparaat moet samenvallen met het verwijderen van de stuurprogramma's die zijn gekoppeld aan het apparaat om ruimte vrij en om conflicten te voorkomen met een nieuw apparaat. Stuurprogramma's zijn sets van bestanden die werken van een bepaald apparaat.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de "Mijn Computer" icoon op het bureaublad van Windows en selecteer de optie "Eigenschappen" uit de lijst die wordt weergegeven. Het venster Systeemeigenschappen wordt geopend.

2

Kies het tabblad "Hardware" in de gegeven selecties en druk op de knop "Apparaatbeheer". Het venster Apparaatbeheer wordt geopend. Ziet u een lijst met verschillende soorten apparaten die zijn geïnstalleerd op uw PC. Vouw de categorie die uw apparaatstuurprogramma onder valt. Bijvoorbeeld, wordt een geluidskaart vermeld onder de sectie "Geluid, Video en Game Controllers" terwijl een netwerkkaart onder de rubriek "Network Adapters is".

3

Selecteer het PCI-apparaat uit de uitgebreide lijst met dubbelklikken. Er verschijnt een nieuw scherm die specifiek zijn voor het apparaat.

4

Selecteer het tabblad "Stuurprogramma" en klik vervolgens op de knop "Verwijderen Driver" die nu aanwezig is.