Hoe te verwijderen van een recente zoekopdracht op Dogpile

Als u zoeken op het Internet met Dogpile, overwegen uw privacy. Uw zoekopdrachten, waaronder de voorwaarden kunt u vinden van informatie en de pagina's die u daadwerkelijk bezoekt, worden geregistreerd in uw browser en Dogpile werkbalk. Het doel van deze functie is gemakkelijker voor u te vinden van de inhoud als u weer nodig hebben, maar als u uw computer deelt, moet u regelmatig deze gegevens wissen.

Instructies

1

Opvoeden van de browser die de Dogpile toolbar geïnstalleerd heeft, of de account die u gebruikt om te zoeken op de website van Dogpile starten.

2

Klik op de titel "Dogpile" aan de linkerkant van de werkbalk Dogpile en klik op "Clear Search History" van het drop-down menu. Deze actie wordt automatisch verwijderd van uw recente zoekopdrachten uitgevoerd met de werkbalk.

3

Ga naar het menu van uw browser waarmee u uw recente zoekgeschiedenis verwijderen. Safari gebruikt, klikt u op het menu van de "Geschiedenis", met Firefox, klik op het menu "Extra" en in Internet Explorer, klikt u op het menu "Veiligheid". Klik op de "recente geschiedenis wissen," "Geschiedenis wissen" of "Delete Browsing History"-optie die wordt weergegeven in het drop-down menu.

4

Begin uw browser opnieuw. Uw recente Dogpile zoekopdrachten worden nu verwijderd.