Hoe te verwijderen van een netwerk in Windows XP

Met het besturingssysteem Windows XP gebruikers kunnen maken en stellen meerdere netwerkverbindingen, met inbegrip van draadloze, VPN- en inbelverbindingen. Wanneer een netwerk kunnen installatie gebruikers spelen van spelprogramma en printers, cd-rom-stations, bestanden, mappen en Internet-verbindingen delen. Als u beheerdersrechten hebt, kunt u een netwerk op elk gewenst moment verwijderen of kies voor het verwijderen van afzonderlijke onderdelen van een verbinding. Een verbinding verwijderen kunnen gebruikelijke als het niet langer nodig is of het het netwerk moet worden geïnstalleerd door een virus.

Instructies

1

Klik op de knop 'Start' vanaf het bureaublad van uw computer. Klik op de "Control Panel" optie om het venster Configuratiescherm.

2

Klik op de "Netwerk-en internetverbindingen" optie en klik op de optie 'Netwerkverbindingen'. Het venster netwerkverbinding wordt vervolgens weergegeven.

3

Klik op de verbinding die u wilt verwijderen van het netwerk voor, zodat het wordt gemarkeerd. Klik op de optie 'Instellingen van deze verbinding wijzigen' onder de netwerktaken optie.

4

Klik op het "Algemeen" tab. Klik op afzonderlijke onderdelen van het netwerk of alle onderdelen te verwijderen van het gehele netwerk. Klik op de optie "Verwijderen".

5

Klik op de optie "Ja" en tijd gunnen om het verwijderingsproces te voltooien. Klik op de knop 'Voltooien' en het netwerk zullen worden verwijderd.