Hoe te verwijderen van een Laptop van een Router

Hoe te verwijderen van een Laptop van een Router


Routers staan computers toegang tot het Internet of het delen van middelen tussen computers in hetzelfde netwerk. Laptop draadloos verbinding maken naar routers die met behulp van Wi-Fi-technologie of via een Ethernet-kabel voor een directe verbinding. Als u uw laptop verwijderen uit een router wilt, moet u verwijderen van de Ethernet-kabel of wijzigen van de instellingen van uw laptop als het is verbonden met netwerk via een draadloze router.

Instructies

1

Verwijder de Ethernet-kabel van de laptop door het tabblad onder de connector in te duwen totdat de kabel vrij komt. Deze methode werkt voor laptops die fysiek zijn verbonden met een router met behulp van Ethernet. De kabel verwijderd, worden de laptop van de router en haar netwerk.

2

De Ethernet-kabel verbreken door de router door het tabblad te duwen en trekken naar buiten totdat het gaat vrij. De kabel kan worden gehouden voor gebruik in uw laptop aansluiten op een andere Ethernet router of voor het later opnieuw te verbinden.

3

De laptop uit een draadloze router verwijderen door te dubbelklikken op het Wi-Fi-icoon in de taakbalk in de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Het pictogram ziet eruit als een kleine computer met twee golven uit het.

4

Klik op de knop "Draadloze netwerken weergeven". De router en de draadloze netwerk waarmee die u momenteel zijn verbonden zal zijn aan de bovenkant van de lijst met het woord 'Verbonden' in de rechter bovenhoek. Markeer dit netwerk door erop te klikken. Selecteer de "Disconnect" knop in de rechterbenedenhoek. Klik op de draadloze netwerkverbinding venster op "Yes" wanneer het vraagt als u wilt uitschakelen. De laptop is nu verwijderd van de draadloze router.

Tips & waarschuwingen

  • Zodra u hebt losgekoppeld van een draadloze router met behulp van de optie verbinding verbreken, Windows zal niet langer automatisch verbinding maken met die router.