Hoe te verwijderen van een dubbele persoonlijke mapbestand

Microsoft Outlook bestanden al de e-mails in uw profiel onder een bestand met persoonlijke mappen of .pst. Als uw Outlook dubbele bestanden met persoonlijke mappen weer te geven is, kan het het moeilijk maken voor je om te bepalen waar de e-mail vindt u zoekt of waar u wilt opslaan van een bericht dat u wilt opslaan. U kunt de kopie vijl ter voorkoming van misverstanden en hebben een meer gestroomlijnde panel van Outlook verwijderen. Het verwijderingsproces is eenvoudig, en kan worden gedaan in seconden.

Instructies

1

Sluit eventuele lopende Microsoft Outlook-toepassing. U moet zeker zijn dat de PST-bestanden niet gebruikt worden voordat u probeert te wijzigen.

2

Navigeer naar de "Start"-knop in de onderste linkerhoek van uw Windows-taakbalk. Zoek en klik op de optie 'Instellingen' in het menu Start. Klik op de "Control Panel" ter lancering van het venster van uw Configuratiescherm.

3

Dubbelklik op het pictogram van de "E-mail" in uw Control Panel. Klik op de knop "Toon profielen", Markeer uw profiel en klik op de knop "Eigenschappen".

4

Klik op de "Data Files" om de lijst van de bestanden met persoonlijke mappen gekoppeld aan uw e-mailprofiel te openen. Markeer het mapbestand dubbele persoonlijke en klik op "Verwijderen". Selecteer "Ja" wanneer u wordt gevraagd het verwijderen te bevestigen.

5

Klik op de knop "Sluiten". Klik nogmaals op de "Close" knop in het volgende venster. Klik op "OK" om het proces af te handelen. Start uw Microsoft Outlook-toepassing en bevestigen dat het dubbele bestand met persoonlijke mappen is verwijderd.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat controleren die u verwijderen wilt om te voorkomen dat het verwijderen van het bestand dat u opslaat uw email en gegevens in bestand met persoonlijke mappen.