Hoe te verwijderen van een contactpersonenmap in Microsoft Outlook

Hoe te verwijderen van een contactpersonenmap in Microsoft Outlook


Als u niet langer nodig de e-mailadressen aan een bepaalde set van contactpersonen, of als u wilt opruimen van ongebruikte mappen en bestanden op te schonen uw persoonlijke profiel een beetje, kunt u uw Microsoft Outlook-map "Contactpersonen" verwijderen uit uw adresboek.

Hoewel het niet mogelijk de belangrijkste "Contactpersonen" map zelf te verwijderen, kunt u de map verbergen zodat het niet langer wordt weergegeven in het adresboek.

Instructies

1

Klik op "Start", "Alle programma's," en "Microsoft Outlook" om de toepassing te starten.

2

Klik op de knop "Contactpersonen", gelegen op het deelvenster aan de linkerkant. Met de rechtermuisknop op de map "Contactpersonen" (te vinden onder 'My Contacts') en klik op 'Eigenschappen'.

3

In het "Contact" eigenschappenvenster, klik op de tab 'Outlook Address Book' controleren "Deze map weergeven als een e-mailadresboek," klik vervolgens op 'OK'.

4

Het adresboekpictogram op de werkbalk, klik op het drop-down menu gelegen onder de "Toon namen uit de:" sectie. De map Contactpersonen zal worden gegaan.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet kunt verwijderen van de map "Contactpersonen", moet u het-adresboek verwijderen en starten van Outlook.
  • Als u verwijderen van een map met contactpersonen die geen Outlook de hoofdmap Contactpersonen wilt, gewoon met de rechtermuisknop op de map en vervolgens op "Verwijderen".