Hoe te verwijderen van een Client voor Microsoft-netwerken

Hoe te verwijderen van een Client voor Microsoft-netwerken


In Windows kunt de Client voor Microsoft Networks u verbinding maken met en gebruik, middelen die behoren tot een netwerk gecontroleerd door een Windows Server-machine. Hoewel vele netwerken Windows-gebaseerde zijn, vindt u deze client worden geen onnodige of een conflict veroorzaken, als u een Windows-computer gebruiken om te verbinden met een ander type netwerk, zoals Linux of NetWare-netwerk. Windows kunt u de Client voor Microsoft Networks uit de computer verwijderen, indien nodig.

Instructies

1

Klik op de knop "Start", en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

2

Dubbelklik op "Network Connections" als u Windows XP uitvoert. Als u dit pictogram niet wordt weergegeven, klikt u op "Netwerk-en internetverbindingen", en klik vervolgens op 'Netwerkverbindingen'.

Dubbelklik op "Netwerk en deelneming midden" als u Windows Vista uitvoert. Als u dit pictogram niet wordt weergegeven, klikt u op 'Netwerk en Internet', en klik vervolgens op "Netwerk en deelneming midden." Klik op "Netwerkverbindingen beheren".

Klik op "Netwerk en deelneming midden" als u Windows 7 wordt uitgevoerd. Als u dit pictogram niet wordt weergegeven, klikt u op 'Netwerk en Internet', en klik vervolgens op "Netwerk en deelneming midden." Klik op 'Wijzig instellingen van Adapter'.

3

Met de rechtermuisknop op een netwerkverbinding en klik op 'Eigenschappen'.

4

Klik op "Client voor Microsoft-netwerken", en klik vervolgens op "Verwijderen". Windows geeft een bericht dat de Client voor Microsoft Networks uit één verbinding halen zal het verwijderen van alle verbindingen.

5

Klik op "Ja" om te bevestigen dat u wilt verwijderen van de Client voor Microsoft Networks.

6

Klik op "Ja" wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw opstarten.