Hoe te verwijderen van een BIOS-wachtwoord op een Dell Inspiron 1501

Hoe te verwijderen van een BIOS-wachtwoord op een Dell Inspiron 1501


Kritische systeeminstellingen, zoals de opstartvolgorde van de hardware of de interne snelheid van uw geheugenmodules, wordt opgeslagen in de BIOS menu. De laptop bevat uw Dell Inspiron 1501 om veilig te houden tegen schade, de optie van een BIOS-wachtwoord dat iedereen van het laden van het BIOS menu beperkt. Het alleen duurt een paar minuten om het BIOS wachtwoord verwijderen als u niet langer nodig de extra beveiligingsfunctie of bang zijn of zou u het wachtwoord vergeet.

Instructies

1

Elke kritisch belangrijke gegevens overbrengen van uw Inspiron 1501 naar een opslagapparaat, zoals een externe harde schijf of USB-flashstation. Het opslagapparaat verwijderen en schakel de Dell-laptop.

2

Zet de Dell Inspiron 1501. Tik "F2" herhaaldelijk op als de laptop laarzen tot de Dell BIOS menu op het scherm verschijnt.

3

Typ in de 1501 van huidige BIOS-wachtwoord in het tekstvak. Tik op de "Enter" om de BIOS opties te openen.

4

Toegang krijgen tot het BIOS tabblad met de naam 'Beveiliging' en navigeer vervolgens naar het fragment met de naam "Set supervisorwachtwoord." Druk op "Enter" open de optie.

5

Typ de 1501 van bestaande BIOS-wachtwoord in het tekstvak en tik vervolgens op "Enter". Druk een tweede keer op de toets "Enter" zonder te typen in een wachtwoord van de vervanging om de bestaande BIOS-wachtwoord te verwijderen.

6

Druk op 'F10' om het BIOS exit menu. Ga naar de post "Yes" en druk op "Enter" om de BIOS-wijzigingen opslaan en opnieuw opstarten van de Dell Inspiron 1501.

Tips & waarschuwingen

  • Als u ook het wachtwoord van een gebruiker ingesteld op de Dell Inspiron 1501, waardoor iedereen toegang tot het besturingssysteem, kunt u verwijderen door de vermelding "Duidelijk wachtwoord van de gebruiker" te selecteren in het menu "Beveiliging".
  • Invoeren van het BIOS wachtwoord onjuist driemaal op rij wordt permanent vergrendeld u uit de Dell Inspiron 1501 BIOS menu. Al moet u het bestaande wachtwoord van het BIOS voor uw Dell Inspiron 1501 weten om het te verwijderen van de laptop. Als u wilt het wachtwoord verwijderen maar het zijn vergeten, zal u moeten Dells helpdesk belt voor hulp.