Hoe te verwijderen van een beveiligingsupdate voor Windows

Hoe te verwijderen van een beveiligingsupdate voor Windows


Windows heeft een geautomatiseerde applicatie die draait op de achtergrond en updates van uw computer. De toepassing downloadt en installeert updates en hete beveiligingscorrecties op de machine. Soms kunnen deze updates problemen met uw machine. Tijdens de update neemt Windows een momentopname van de oude instellingen op de computer, zodat u kunt de update verwijderen en naar een eerdere installatie terugkeren. Beveiligingsupdates voor Windows kunnen worden verwijderd met behulp van de sectie "Toevoegen of wegnemen programma" in het Configuratiescherm.

Instructies

1

Klik op de knop Start van Windows en selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik in het Configuratiescherm op "Toevoegen of wegnemen programma." Als u Windows Vista of 7, klik op "Programma's en onderdelen".

2

Klik op de knop 'Toon Updates'. Hier ziet u alle Windows-updates en beveiligingspatches.

3

Scroll naar beneden naar de lijst met Microsoft-beveiligingsupdates. Kunnen er meerdere updates, afhankelijk van welk besturingssysteem u gebruikt.

4

Klik op de beveiligingsupdate die u wilt verwijderen en klik op de knop "Verwijderen". Als u Vista of Windows 7 gebruikt, klikt u op de knop "Verwijderen" aan de bovenkant van het venster.

5

Klik op de knop "Ja" om te bevestigen dat u wilt verwijderen van de update. Start de computer opnieuw op nadat het verwijderingsproces is voltooid.