Hoe te verwijderen van een beveiligingsupdate voor Windows 1

Vele malen, kunnen beveiligingsupdates risico's die schade aan uw computer toebrengen kunnen. In dit geval is het verstandig om te verwijderen van de update voor de veiligheid van uw computer. Verwijderen van een beveiligingsupdate is niet zo veel anders dan elk ander programma van uw computer verwijderen. U moet uw computer instellen, zodat u de updates op de computer bekijken kunt. Zodra u de updates bekijkt, kunt u bepalen welke update u wilt verwijderen. Ga als volgt te werk om te leren hoe een beveiligingsupdate te verwijderen van uw computer.

Instructies

1

Klik eenmaal op de knop "Start" menu.

2

Klik eenmaal op de "Control Panel". Het "Control Panel" venster zal verschijnen.

3

Klik tweemaal op "Toevoegen of wegnemen programma". Een pop-upvenster wordt weergegeven. Langs de linkerzijde van het venster, zult u vier opties zien. Kies een van de volgende: verandering of verwijder programma's, nieuwe programma's toevoegen, Windows-onderdelen toevoegen/verwijderen of Programmatoegang en standaardwaarden.

4

Klik op "Change of Remove Programs". Het volgende wordt weergegeven: "Please wait while de lijst wordt gevuld worden". Kort daarna bij de bovenkant van het venster, het volgende verschijnt: "Geïnstalleerde programma's en updates". Aan de rechterkant, wordt een klein plein, met de woorden "Toon updates" ernaast weergegeven.

5

Klik in het vierkantje om te controleren op het vierkantje naast 'Toon updates'. Als de lijst is voltooid, ziet u een lijst van de programma's en updates die zijn geïnstalleerd op uw computer.

6

Blader door de lijst. Gebruik de pijlen rechts van de lijst om het omhoog of omlaag schuiven voor de volledige lijst.

7

De beveiligingsupdate voor Windows, die u wilt verwijderen en klik op het te vinden. Hier ziet u een knop "Wijzigen/verwijderen". Klik op het.

8

Wacht totdat de update is verwijderd van uw computer. U zult weten dat het wordt verwijderd wanneer u het niet meer te in de lijst zien. U kan worden gevraagd om de computer opnieuw opstarten voordat de wijziging beïnvloeden wordt. Uw computer zal u laten weten als het is nodig om te herstarten.

9

Start de computer opnieuw op als nodig en de update zal volledig worden verwijderd.