Hoe te verwijderen van een beschadigd bestand

Normaal is het vrij saai aan een bestand van de computer verwijderd. Klik erop, druk op verwijderen en het bestand is verdwenen. Echter, wanneer een bestand is beschadigd, die aanleiding tot enkele kwesties. De meeste tijden, een beschadigd bestand zal worden vergrendeld en Windows zal niet toestaan dat het bestand moet worden verwijderd, dit kan een beetje van een hoofdpijn voor de gebruiker. Er is een manier rond Windows vergrendelen zodat het beschadigde bestand kan worden verwijderd.

Instructies

1

Download het programma Unlocker (zie bronnen hieronder voor link). Na het klikken op de blauwe "openmaken", wordt Selecteer "Save File" en de software gedownload. Het is niet een groot bestand, dus het zal snel downloaden.

2

Open het gedownloade bestand door te dubbelklikken op het nieuwe pictogram van het bureaublad. Klik op "OK" en selecteer vervolgens "Run" wanneer u wordt gevraagd als u het programma moet worden gestart. Dit zal de installatiewizard lanceren.

3

Volg de aanwijzingen van de wizard Unlocker om de installatie te voltooien.

4

Het vinden van het corrupte bestand dat u wilt verwijderen en klik met de rechtermuisknop. Een pull-down menu zal verschijnen, waarin u moet selecteren "Unlocker." Een nieuw venster zal verschijnen, weergeven van alle sloten geplaatst op het bestand dat het houden van worden geopend en verwijderd.

5

Selecteer 'Unlock All' en klik op "Afsluiten." De sloten zal nu worden verwijderd uit het beschadigde bestand. Te selecteren en druk op de toets "Verwijderen". Een venster zal vragen als u bent zeker dat u wilt verwijderen van het bestand. Klik op "Yes" en het corrupte bestand zal nu worden verwijderd uit de computer.