Hoe te verwijderen van een achtergrond van een Video

De stijging van de thuiscomputer opslag en geheugen heeft veel consumenten homevideo's gemakkelijk en gratis bewerken ingeschakeld. De vooruitgang van de digitale effecten heeft ook mogelijk mensen te bewerken van professionele producties en effecten waarmee kost honderden dollars om te creëren. Als u wilt een element of de achtergrond van een video uit uw film verwijderen, het vereist slechts één programma en een beetje werken. Als u de beelden videoband na het lezen van dit, dan zul je een gemakkelijkere tijd het verwijderen van de achtergrond, maar voor al geplakt kunnen projecten, het proces veel langer duren.

Instructies

1

Open Adobe Premiere Pro en start een nieuw project. Label van het project "Achtergrond verwijderen" of iets gemakkelijk te onthouden wanneer u het project opent in de toekomst.

2

Videomateriaal importeren in het programma door met de rechtermuisknop in het projectvenster en de optie 'Import...' te selecteren. Het verkennervenster gebruiken om uw video bestand, het Klik eenmaal en klik vervolgens op de knop "OK".

3

Uw beeldmateriaal omlaag slepen in het venster van de tijd-regel. Als er slechts een deel van de scène die u wilt verwijderen is, gebruikt u de trim hulpmiddelen voor het bewerken van de clip naar beneden. Klik en sleep op de voorzijde van de clip of de achterkant van de clip voor het bijsnijden van de gebieden.

4

Plaats van de video clip in ofwel de "Video 1" of "Video 2" deel van de tijdlijn na het wordt bijgesneden. De clip te houden de "Video 1" slot wilt u de verwijderde achtergrond blijven zwart. Plaats van de clip in de "Video 2" deel van de tijd-regel als u wilt een nieuwe achtergrond aan de scène, zoals een andere video of een afbeelding toevoegen.

5

Houd de audio aan de video gekoppeld als u wilt dat als onderdeel van het project. Als je gewoon leren het effect wilt, kunt u geheugen besparen door met de rechtermuisknop op het bestand, "De koppeling tussen Audio en Video" selecteren en vervolgens het verwijderen van het audiogedeelte van het project.

6

Klik op het tabblad van de "Effecten" in het projectvenster. Klik op het "Video-effecten" drop-down menu en klik dan op de "Keying" drop-down menu. Er zijn meerdere opties om te gebruiken bij het verwijderen van de achtergrond van uw video, maar elke optie is afhankelijk van hoe uw video werd neergeschoten.

7

Gebruik de "Key groen scherm" voor beelden die werd neergeschoten voor een groen scherm of de "Key blauw scherm" voor beeldmateriaal op een blauw scherm. Slepen en neerzetten van de videofilter over uw beeldmateriaal. Klik op het tabblad van de "Effecten" in "Monitor Window" aan te passen van het effect. De "drempel" scrollen meter te gebruiken om ervoor te zorgen al het groen of blauw is verwijderd. Als het goed verlicht was, zou er niets veranderen nodig.

8

Gebruik het filter "Chroma Key" voor om het even welk regelmatig video geschoten. Dit proces duurt veel langer en meerdere lagen op uw project vereist. Slepen en neerzetten van het filter op uw video. Gebruik het hulpmiddel van de "Inkt druppelaar" in de "Chroma Key" effectopties om een gedeelte van de video te selecteren. Dan, om het even wat in die video met die kleur zal verdwijnen. Gebruik de gereedschappen "Gelijkenis" en "Mengsel" te elimineren zo veel van die kleur mogelijk.

9

Sleep een andere "Chroma Key" filter naar de video. Het hulpmiddel van de "Inkt druppelaar" opnieuw gebruiken om een andere kleur van de achtergrond. Speel rond met het gereedschap en herhaal dit proces totdat de achtergrond volledig is verwijderd. Zulks konden voeren meer dan 10 filters afhankelijk van hoe kleurrijke de achtergrond is.

10

Toevoegen op de achtergrond video in de Video 1 sleuf op de tijdlijn als u te in de achtergrond met een nieuwe clip vullen zoals in stap 4. Druk op "Enter" om te renderen voor een voorvertoning van de video om te zien hoe goed de achtergrond is veranderd.