Hoe te verwijderen van een achtergrond van een afbeelding in Photoshop

Als u installatiekopie├źn voor een website, grafisch briefkaart of iets anders gebruikt, zal u waarschijnlijk nodig om de achtergrond te verwijderen. U kunt dit doen met Photoshop met behulp van een zeer eenvoudige techniek. Met behulp van het gereedschap selectie ("+" en "-") kunt u snel het verwijderen van een witte, zwarte of multi-gekleurde achtergrond.

Instructies

1

Open uw afbeelding in Photoshop en selecteert u het gereedschap Toverstaf op uw werkbalk.

2

Verplaats de aanwijzer over het gebied dat u wilt verwijderen, en klik met de linkermuisknop. Een overzicht van de geselecteerde gebied wordt automatisch weergegeven.

3

Het toverstokje te verplaatsen totdat u alle van het gebied dat u wilt verwijderen selecteren. Dit hulpprogramma vangt alle like-gekleurde pixels, zodat het zal bewegen over gebieden dat niet kunt u geselecteerde. Het ongedaan maken van een gebied dat per ongeluk is ingeschakeld, klikt u op de wand "-" pictogram in de CS3-versie en klik met de linkermuisknop op het gebied dat u wilt deselecteren.

4

Met het juiste gebied van de afbeelding verwijdert u geselecteerde hit. Het programma zal automatisch verwijderen het achtergrondgebied die u hebt geselecteerd. Druk op "Ctrl" en "D"-Selecteer het gebied.

5

Herhaal dit proces desgewenst. Vervolgens kunt u gum of pen selectiegereedschap schetsen van extra gebieden die de toverstaf gemist.

Tips & waarschuwingen

  • Dit is een snelle gemakkelijke manier om een achtergrond te verwijderen, maar het is niet altijd zo schoon. Een meer tijdrovende, maar schoner methode is het gebruik van het pengereedschap (de vorm van een antieke pen) naar zorgvuldig overzicht gebieden die u wilt verwijderen, en vervolgens verwijderen met de delete-toets.
  • Maak een kopie van uw afbeeldingen voordat u dit probeert, en de achtergrond op de kopie verwijderen.