Hoe te verwijderen van een Account met LastPass

LastPass is een gratis paswoord management applicatie. Het biedt het gemak van het gebruik van een login voor meerdere accounts, zoals Facebook, Gmail, Yahoo! Mail en Hotmail. De LastPass-plugin is beschikbaar voor verschillende webbrowsers waaronder Google Chrome, Safari, Internet Explorer, Opera en Mozilla Firefox. Inloggegevens voor verschillende websites worden opgeslagen in een gecodeerde beveiliging kluis en lokaal op uw computer opgeslagen. Ze zijn beschermd met een hoofdwachtwoord. Het verwijderen van uw account LastPass is een eenvoudige taak.

Instructies

1

Bezoek de webpagina "LastPass: uw Account verwijderen" op een Web-browser.

2

Klik op "Aanmelden bij LastPass." Vul uw email en wachtwoord in de respectieve tekstvelden. Klik op "Log In >." Het accountformulier verwijdering zal nu worden weergegeven.

3

Voegt u uw e-mailadres in de tekst veld onderschrift "uw e-mailadres (LastPass Login)" van het formulier en voeg vervolgens uw wachtwoord in het tekstveld onderschrift 'Uw LastPass Master wachtwoord'. Als u het wachtwoord vergeten bent, klik op de link 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' en volg de instructies om uw wachtwoord te resetten.

4

Selecteer een reden voor het verwijderen van de account. Typ details of opmerkingen, indien van toepassing, in het laatste tekstvak.

5

Klik op 'Verwijder mijn Account'.