Hoe te verwijderen van de Windows Search-geschiedenis

Hoe te verwijderen van de Windows Search-geschiedenis


Verwijderen van de Windows-zoekgeschiedenis weerhoudt nieuwsgierige indringers probeert te spion op uw computer en zie welke websites u geweest. Het gaat hier niet om iets te verbergen, maar gewoon van het vinden van een manier om uw privacy gerespecteerd. U kunt wissen uw zoekgeschiedenis, evenals de persoonlijke gegevens die tijdelijk worden opgeslagen op het Internet. Hier is een korte handleiding om het opschonen van deze gegevens vanaf uw eigen computer.

Instructies

Hoe te verwijderen van de Windows Search-geschiedenis

1

Open een venster van Internet en klik op het "Tools" menu aan de bovenkant.

2

Selecteer "Opties" of "Internet-opties, afhankelijk van welke browser u gebruikt.

3

Klik op het tabblad 'Algemeen' als u Internet Explorer gebruikt. Aan de onderkant moet u de optie voor het verwijderen van uw geschiedenis. U kunt ook instellen hoeveel dagen u wilt dat de computer om uw geschiedenis te houden. Dit nummer wordt op nul gezet als u niet dat uw geschiedenis helemaal opgeslagen wilt.

4

Als u wilt verwijderen opgeslagen tijdelijke bestanden die pagina's tonen die u onlangs hebt bekeken, klikt u op de "Bestanden verwijderen" knop.

5

Klik op het tabblad "Privacy" in Mozilla Firefox. Hier, kunt u ook instellen hoeveel dagen die u wilt de computer om uw geschiedenis te houden. Uncheck de doos met het label, "Wat ik invoer in webformulieren en de zoekbalk onthouden." Dit zal sites zoals Google uitschakelen van cookieopslag waarnaar u hebt gezocht voor.

6

Klik op de knop "Nu wissen", naar de onderkant van het menu, om alle privégegevens te wissen Firefox zijn opgeslagen over u. U kunt dit ook doen door "Ctrl + Shift + Delete" op het toetsenbord te drukken.

Tips & waarschuwingen

  • Het verwijderen van cookies is een andere manier om te voorkomen dat Internet-sites bijhouden van uw computer. Deze optie is meestal te vinden op dezelfde pagina als de optie voor het verwijderen van uw geschiedenis.