Hoe te verwijderen van de weergave met opmaak in Microsoft Word 2007

Wanneer u werkt op een document in de toepassing Microsoft Office Word 2007, kunt u een andere gebruiker bewerken die u werken met behulp van de werkbalk Wijzigingen bijhouden hebben. De functie Wijzigingen bijhouden kan een gebruiker opmerkingen toevoegen aan het document te bewerken. U kunt de opmerkingen van de andere gebruiker op elk gewenst moment weergeven door de weergave opmaak inschakelen. U kunt ook de weergave opmaak uitschakelen en verwijderen van de werkbalk Wijzigingen bijhouden op elk gewenst moment.

Instructies

1

Open de toepassing Microsoft Word 2007 op uw computer en klik vervolgens op de "Microsoft Office" knop in de linker bovenhoek van het programma.

2

Klik op de "Open" optie en selecteer vervolgens het Word 2007-document waarin de weergave opmaak die u wilt verwijderen.

3

Klik op de knop "Openen" en het document zal lanceren op uw scherm. Klik op het tabblad "Controleren" in het lintmenu bovenste.

4

Selecteer de optie "Opmaakcodes weergeven" in de werkbalk Wijzigingen bijhouden en de optie zal worden uitgeschakeld.

5

Klik op de "Track Changes"-optie in de groep bijhouden. Het bijhouden van wijzigingen weergave wordt verwijderd en de werkbalk verdwijnen.