Hoe te verwijderen van de Update voor Windows XP en Cab mappen verwijderen

Hoe te verwijderen van de Update voor Windows XP en Cab mappen verwijderen


Microsoft biedt updates voor het besturingssysteem Windows XP functionaliteit problemen op te lossen en oplossen van beveiligingsrisico's. Elke update bevat tevens een bestand verwijderen dat is opgeslagen op uw computer, in het geval dat u nodig hebt om de update door softwareconflicten of problemen veroorzaakt door de update te verwijderen. Als u meer ruimte nodig op uw computer en de werking van Windows XP stabiel is, kunt u de updatebestanden verwijderen om ruimte te maken voor andere bestanden verwijderen.

Instructies

1

Log in op uw Windows XP-computer met de referenties van een Administrator-account. Klik op "Start" en klik op 'Mijn Computer'.

2

Dubbelklik op het pictogram van de schijf "C:" en dubbelklik vervolgens op de map "Windows" in het venster dat wordt weergegeven.

3

Druk op de "Ctrl"-toets op het toetsenbord ingedrukt en klik eenmaal op elk bestand in het venster van "Windows" dat heeft een naam die begint met "$NTUninstall." Druk op de "Delete" toets op het toetsenbord om de bestanden te verwijderen. Klik op de knop "OK" in het venster dat verschijnt om te bevestigen dat u wenst om de bestanden te verwijderen.

4

Klik op "Start", klik op "Control Panel" en klik vervolgens op "Toevoegen of wegnemen programma" in het venster dat verschijnt.

5

Schakel het selectievakje "Toon updates" aan de bovenkant van het venster "Toevoegen of wegnemen programma". Onder de kop "Windows XP - Software Updates" Klik eenmaal op elke update vermeld en klik op "Verwijderen".

6

Klik op de knop "Ja" in het "An error occurred when probeert te verwijderen van de beveiligingsupdate" kennisgevingaan de vermelding verwijderen uit het venster "Toevoegen of wegnemen programma". Herhaal voor elke update te verwijderen alle updates van het "toevoegen of wegnemen programma venster."

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de mappen opslaan naar een ander station of naar een CD worden gebrand voordat u ze verwijdert.