Hoe te verwijderen van de U3 van een Sandisk Flash-stuurprogramma

Hoe te verwijderen van de U3 van een Sandisk Flash-stuurprogramma


USB-drives worden vaak gebruikt als draagbare opslagapparaten. SanDisk flitsaandrijving, die een bepaald merk van USB flash drives, voorzien van een onderliggende software geïnstalleerd genaamd de U3 Launchpad. Deze software voegt functionaliteit toe aan uw USB-drive door u te voorzien van een manier om te installeren en uitvoeren van diverse toepassingen van uw schijf van Sandisk. Echter u kunt gebruiken uw flash drive als uitsluitend een opslagapparaat en hoeft niet de toegevoegde functionaliteit. Als dit uw situatie beschrijft, kunt u verwijderen of verwijderen van de U3 Launchpad-software van uw flash drive van Sandisk.

Instructies

1

Schakel uw computer in en plaats de Sandisk flashstation in de USB-poort van uw computer.

2

De U3 Launchpad-software niet openen door te klikken op de U3-pictogram in uw Dienblad van het systeem. Dit is een werkbalk die zich in de rechterbenedenhoek van het scherm.

3

Klik op "Instellingen" aan de rechterkant van de U3 Launchpad en selecteer vervolgens 'U3 Launchpad instellingen.

4

Klik op "Verwijderen" in de linkerkolom van het venster 'Instellingen'. Klik vervolgens op de "Uninstall U3 Launchpad" knop in het midden van het venster.

5

Klik op "Volgende" om door te gaan naar de volgende stap. Klik op "Ja" wanneer u wordt gevraagd of u uw gegevens herstellen wilt na het verwijderen van de U3. Als u klikt op "Nee", verliest u alle bestaande gegevens op de flash drive.

6

Klik op de "Format" knop aan de onderkant van het venster en de U3 Launchpad is verwijderd.