Hoe te verwijderen van de rand voor een cirkel in ImageMagick

ImageMagick is een opdrachtregelprogramma, open-source beeldbewerking software-applicatie. Het programma leest en schrijft een aantal verschillende afbeeldingsbestandstypen, zoals GIF, JPEG, PNG, TIFF en PDF. ImageMagick allemaal verschillende hulpmiddelen voor het bewerken van beelden, met inbegrip van de opdracht van de chop dat worden bijgesneden van de randen van het boven- en linkerrand van de afbeelding. Als u wilt verwijderen van de rand van een cirkel in ImageMagick, hebt u twee opties. Als het een cirkel die u aan het tekenen bent in ImageMagick, bewerken, de opdracht om de rand dezelfde kleur als de opvulkleur lijn zodat de cirkel lijkt alsof het niet van een rand hebben. Of, als u de rand uit een bestaande afbeelding van de cirkel verwijdert, de chop gebruiken en opdrachten voor het verwijderen van de rand aan beide zijden van de cirkel te draaien.

Instructies

Een cirkel zonder rand maken

1

Open ImageMagick. Typ "$magick > rpm - Uvh ImageMagick-6.7.1-0.i386.rpm" als u het gebruikt de UNIX-omgeving. De "ImageMagick-6.7.1-0.i386.rpm" vervangen door de versie van de versie die u momenteel gebruikt. Als u een op Microsoft Windows gebaseerde toepassing gebruikt om te werken met ImageMagick, dubbelklik op het pictogram openen van ImageMagick.

2

De opdracht "Convert" gebruiken om de cirkel te tekenen. Een opdracht voor een cirkel die lijkt te hebben geen rand ziet er zo uit:

"convert - formaat 120 x 80 xc:-beroerte rode - strokewidth 70 - draw 'beroerte-linecap ronde lijn 70,50 70,50.0001'-cirkel-noborder.gif"

De "- circle - noborder.gif" aan de bestandsnaam die u wilt opslaan van de cirkel als wijzigen

3

Druk op de toets "Enter" op uw computer om te voltooien de opdracht als uw cirkel zonder rand tekenen.

De rand van de bestaande afbeelding verwijderen

4

Open de cirkel afbeelding in ImageMagick.

5

Erachter te komen hoeveel u afhakken de bovenkant en de zijkanten moeten zult te verwijderen van de grens zonder te nemen uit teveel van de cirkel. De metingen worden in pixels, dus bepalen hoeveel pixels dik de grens is.

6

Typ in de opdracht die de grens zal afhakken. De opdracht van de "hak" in ImageMagick afsnijdt alleen het gedeelte van het boven- en linkerrand van de afbeelding. U moet draaien de afbeelding naar de andere zijden van het gedeelte afhakken. Bijvoorbeeld, als u de afbeelding 180 graden draaien, zal de onderkant en de rechterkant dan worden de boven- en linkerrand kant, die vervolgens kan worden bijgesneden met de chop-opdracht. De opdracht ziet er ongeveer als volgt:

"$ convert - chop 20 x 20 - roteren 180 - chop 20 x 20 - roteren 180 old_circle.jpg new_circle.jpg"

De opdracht "Chop" is onderdeel van de "Convert" toepassing van ImageMagick, dus beginnen de opdracht met "$ converteren." Volg met de "-chop" die zal het gedeelte van het boven- en linkerrand van de afbeelding bijgesneden. De "20 x 20" voor de pixel metingen voor hoeveel er moet worden genomen uit de zijkanten te verwijderen van de rand te wijzigen. De "-roteren 180" is belangrijk om te draaien de cirkel genoeg moet worden de andere twee zijden van de afbeelding bijgesneden. Gebruik de "-chop" opdracht opnieuw te verwijderen van de rest van de grens en dan de "-draaien" om draait het beeld naar de vorige positie. De "oude-circle.jpg" vervangen door de oorspronkelijke naam van de afbeelding die u met werkt en de "new_circle.jpg" met de bestandsnaam die u wilt opslaan van de nieuwe cirkel, zonder rand.