Hoe te verwijderen van de rand rond een tekstvak in Word 2007

Hoe te verwijderen van de rand rond een tekstvak in Word 2007


Microsoft Word, samen met andere programma's van Microsoft Office suite bieden de mogelijkheid om te maken van aanpasbare tekst dozen in elk document. De functies kunt u instellen uit stukken van informatie in een doosje gesegmenteerd-off van de tekst. Wanneer u eerst het vak standaard maakt, komt het met een dunne, zwarte rand eromheen. Gebruik de "hulpmiddelen voor tekstvakken" om de grens volledig te verwijderen als u niet wilt of wijzigen van de kleur, de stijl of het effect van de rand van het vak.

Instructies

1

Open een Microsoft Word 2007-document met een tekstvak dat u wilt wijzigen.

2

Klik op het tekstvak zodat deze is geselecteerd. Zodra geselecteerd, ziet u dat het "Format" tabblad onder "Hulpmiddelen voor tekstvakken" wordt weergegeven op het lint. Klik op de tab "Opmaak".

3

Klik in de groep "Stijlen voor tekstvakken" "Vormoverzicht." Selecteer "Geen omtrek" te verwijderen van de rand van het tekstvak.

4

"Microsoft Office-knop," Klik op "Opslaan" om Bewaar de wijzigingen u hebt aangebracht.

Tips & waarschuwingen

  • In Word 2007, worden tekstvakken toegevoegd via het "Invoegen" tabblad. Klik in de groep "Tekst" op "Tekstvak", vervolgens "Draw Text Box." Klik op de plaats waar u tekst wilt invoegen van het vak, klik en sleep om een vak in de grootte en de gewenste shape te tekenen.
  • Klik in een tekstvak toe te voegen tekst aan. Het tekstvak opmaken door het vakje en vervolgens te klikken op de "Format" tabblad op het lint.