Hoe te verwijderen van de primaire sleutel van MySql

Hoe te verwijderen van de primaire sleutel van MySql


Een primaire sleutel biedt uw MySQL databasetabel met een unieke indexeerbare waarde. Een primaire sleutel waarde is altijd uniek, of er treedt een fout op wanneer u wilt een databaserecord in de tabel invoeren. Als je je realiseert dat de tabel een nieuwe primaire sleutel moet, moet u de huidige primaire sleutel verwijderen. Dit wordt bereikt met behulp van de "wijzigen" structured query language (SQL)-instructie. SQL voorziet u van alle opdrachten die de databasestructuur van uw beheren.

Instructies

1

Instellen van uw verklaring van "wijzigen". De basic verklaring is het sleutelwoord "wijzigen" met de naam van de tabel die u wilt wijzigen. De volgende code in het volgende voorbeeld stelt de basic alter instructie voor een tabel "klant":

wijzigen van de tabel Klant

2

De primaire sleutel verwijderen. De volgende code verwijdert u een primaire sleutel uit de tabel, die in dit voorbeeld de tabel "klant is":

klant daling van de primaire sleutel wijzigen

3

Een nieuwe primaire sleutel toevoegen. Alle tabellen moet een primaire sleutel in de database. Wanneer u een sleutel verwijderen, wordt een andere kolom aangewezen als de primaire sleutel. De volgende code wordt een primaire sleutel aan de tabel toegevoegd:

wijzigen van de tabel Klant primaire sleutel (new_column) toevoegen

In de code hierboven, is de kolom van de "new_column" van de klantentabel ingesteld als de nieuwe primaire sleutel.