Hoe te verwijderen van de legitieme Microsoft

Hoe te verwijderen van de legitieme Microsoft


Legitieme Microsoft-software is computersoftware gepubliceerd, in licentie gegeven en ondersteund door Microsoft zelf of één van zijn vertrouwde partners. De software zelf controleert of dat de Microsoft-producten die u op uw computer gebruikt echt vergunning gegeven Microsoft-producten zijn, niet illegaal verkregen illegale versies. Ook bekend als Microsoft Genuine Advantage (WGA), de software wordt geleverd als onderdeel van het Windows-pakket, zolang uw versie van Windows XP of een recenter systeem. Hoewel het deel van Windows uitmaakt, kan WGA worden geïnstalleerd en verwijderd op uw gemak.

Instructies

Hoe te verwijderen van legitieme Microsoft-Software

1

Schakel uw computer. Wachten tot het volledig opstarten en wacht tot Windows volledig is geladen.

2

Klik op de "Start" knop op de taakbalk, die is gelegen op de linker benedenhoek van uw scherm. Een klein pop-up venster zal verschijnen, die een lijst bevat verschillende programma's en mappen zich op uw vaste schijf, zoals "Mijn documenten", "My Computer" en "Control Panel". Klik op "Control Panel".

3

Klik op "Toevoegen of verwijderen van programma's." Een klein venster zal openen, alle van de programma's die op uw harde schijf.

4

Klik op "Windows XP--Software." Hebt u een andere versie van Windows, zoals Windows 7, klik op "Windows 7 - Software" of het bijbehorende bestand dat is gekoppeld aan uw versie van Windows. Hieronder wordt een secundaire lijst weergegeven. De aanbieding van "Windows Genuine Advantage Notifications" te vinden en klik er op. Een paar opties zal opduiken. Klik op "Klik hier voor ondersteunende informatie".

5

Controleer het versienummer in het dialoogvenster of. Zodra u de informatie hebt gecontroleerd, klikt u op "Sluiten".

6

Klik op de "Start" knop op de taakbalk. Klik op "Zoeken" en wacht tot de zoekfunctie om te laden. "% Windir%\system32\WgaLogon.dll" invoeren in de zoekbalk. Zodra het bestand zich bevindt, wordt deze op het rechter gedeelte van het venster worden weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik vervolgens op "Rename". Wijzig de bestandsextensie van ".dll" in '.oud'. Wanneer u klaar naam van het bestand bent, druk op ENTER. Doe hetzelfde met "% Windir%\system32\WgaTray.exe".

7

Start de computer opnieuw. Klik op de "Start" knop op de taakbalk en klikt u op "Uitschakelen op mijn computer". Kies opnieuw opstarten. Uw computer zal automatisch herstart zelf. Wachten op het opnieuw op te starten.

8

Zodra de computer opnieuw is opgestart en Windows volledig is geladen, klikt u op de "Start" knop op de taakbalk en klik op 'Uitvoeren'. Typ "cmd" in in het dialoogvenster en klik vervolgens op "OK". Zodra u op 'OK' klikt, wordt een opdrachtprompt geopend.

9

Ter naar de troepenleiding prompt, type "Del % Windir%\system32\wgalogon.old" en vervolgens treffer steken. Deze opdracht wordt het bestand verwijderd van uw computer. Doe hetzelfde met "Del % Windir%\system32\WgaTray.old" en "Del % Windir%\system32\LegitCheckControl.dll".

10

Terwijl de opdrachtprompt nog steeds omhoog is, type in "regedit" en vervolgens treffer steken. Met deze opdracht kunt dat u toegang tot uw harde schijf-register. Zoeken naar "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\ CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon". Zodra u het hebt gevonden, klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies 'Verwijderen'. Doe hetzelfde met "HKEY_LOCAL_MACHINE \CurrentVersion\Uninstall\WgaNotify".

11

Herstart uw computer om het verwijderen van WGA te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Volgens Microsoft, is "als Windows Genuine Advantage Notifications niet wordt weergegeven, de release-versie geïnstalleerd. U kunt niet verwijderen de oorspronkelijke versie van WGA Notifications."