Hoe te verwijderen van de gloed rond een Lamp in een foto

Bij het fotograferen van lampen en andere lampen, betekent dit dat de camera kan vastleggen dat er een gloed van de halo rond de lamp. Deze halo-effect doet afbreuk aan de afbeelding zodat de fotograaf een manier wellicht om het effect verwijdert. Terwijl een lens filter kan bezuinigen op de halo gloed in de toekomst scheuten, de enige manier om het effect na schieten is voor het bewerken van de foto met een beeldbewerkingsprogramma.

Instructies

1

Het originele fotobestand Markeer en druk op "Ctrl + C" om deze te kopiƫren. Maak een nieuwe map en klik om te openen en druk op "Ctrl + V" om te plakken van het dossier binnen de omslag te maken van een back-up van het originele bestand.

2

Open het oorspronkelijke bestand in een beeldbewerkingsprogramma. De programmamodus voor de "Quick Mask" en tekent u een masker over de lamp en alle andere gedeelte van de afbeelding die u niet wilt te verstoren.

3

Klik op de tool "Kloon" en druk op de "Alt" toets. Klik op een ruimte net buiten de gloed terwijl u de "Alt" toets ingedrukt houdt. Laat de toets los en zorgvuldig "klonen" van het gebied rondom de lamp, met het doel van het klonen uit de gloed van de lamp. Herhaal de stap totdat u hebt met succes "gekloond" uit de gloed.

4

Klik op de "Burn" tool iets donkerder alle gemarkeerde gebieden veroorzaakt door de gloed. Sla het bestand op wanneer u klaar bent.