Hoe te verwijderen van de geschiedenis van het gebruik in Windows

Internet Explorer (IE) in Windows houdt uw Internet surfen geschiedenis in twee algemene manieren. IE onderhoudt een lijst van elke site die u hebt bezocht en een lijst van de URL's die u handmatig hebt getypt in. Hoewel dit vaak handig op uw eigen computer is, wilt u wellicht niet een record van uw geschiedenis van gebruik tijdens het gebruik van de computer van iemand anders. Hier is hoe te verwijderen van usage tracks van de geschiedenis in windows.

Instructies

1

Een Internet Explorer-sessie starten door te klikken op een IE-pictogram op uw bureaublad, snelle lanceringsbar of voorsprong spijskaart. Klik op het menu bar item gelabeld Tools en selecteer het regelitem met de naam Internet-opties... om het scherm Internetopties. Selecteer het tabblad Algemeen.

2

Druk op de knop gemarkeerd geschiedenis wissen als u wilt verwijderen van de hele geschiedenis van het Internet. Op dit moment kan u ook wilt wijzigen van het aantal dagen dat een site zal worden gehouden in de geschiedenislijst.

3

De cookies in de tijdelijke Internet-bestanden verwijderen door op de knop Cookies verwijderen... te drukken en drukt u op OK wanneer wordt gevraagd. Ook kunnen alle verwijderd van de tijdelijke internet-bestanden door op te drukken bestanden verwijderen en OK wanneer wordt gevraagd.

4

Bekijken en verwijderen van afzonderlijke sites in uw geschiedenis. Druk vanuit de Internet Explorer-venster op de knop geschiedenis. Dit geeft een lijst van de sites in uw geschiedenis gesorteerd van de laatste keer dat u die site bezocht. De site die u wilt verwijderen met de muis, klik met de rechtermuisknop om het contextmenu opvoeden Markeer en selecteer verwijderen.

5

Verwijder URL's die u hebt getypt in de adresbalk van Internet Explorer door het register te wijzigen. Regedit.exe starten en zoek de volgende sleutel: HKEY_CURRENT_USER Explorer\TypedURLs. Herzien en de URL's desgewenst verwijderen en de naam van de resterende sleutels in volgorde, beginnend met url1.