Hoe te verwijderen van de fout 1603 voorgoed

Hoe te verwijderen van de fout 1603 voorgoed


Er zijn vele redenen, verschijnt mogelijk een 1603-fout. U hoeft niet genoeg ruimte voor het installeren van software of wanneer de tijdelijke map niet schoon is. Als een bestand is vergrendeld op de machine of bevroren of wanneer de Window Installer-Service is niet correct geïnstalleerd op de oudere machine. Als u geen beheerdersbevoegdheden hebt en wanneer u Windows Installer Cleanup gebruikt om sporen van vorige installaties die niet kunnen worden verwijderd met behulp van de Windows Installer Cleanup te verwijderen.

Instructies

Hoe schoon de tijdelijke map

1

Dubbelklik op "My Computer" of klik met de rechtermuisknop op de "Start"-menu en klik op "Explore."

2

De "Temp Directory" vanaf de locatie zoeken of kunt u vinden door te klikken op de map "Windows" en vervolgens "Temp."

3

Klik op het menu "Bewerken" en selecteer "Alles selecteren" en druk op "Delete" op het toetsenbord.

4

Klik op "Ja" of "Ja op alles" in het dialoogvenster.

Hoe te slapen hebben voldoende ruimte voor installatie

5

Tijdelijke internetbestanden verwijderen door te klikken op het menu "Extra", vervolgens "Internet Options" en openen van de browser 'Internet Explorer' en klik op de knop "Bestanden verwijderen...".

6

Lege verwijderde bestanden uit de Prullenbak. Dubbelklik op het pictogram "Prullenbak" op uw bureaublad, en wanneer het wordt geopend, in het linkerdeelvenster, klik op de "de Prullenbak leegmaken."

7

Verwijder bestanden uit de tijdelijke map. Ga naar "Programma's," Ga naar de map 'Temp' en verwijder de bestanden in de map.

8

Verwijderen van optionele windows-onderdelen en geïnstalleerde programma's die niet gebruikt worden. Klik op "Control Panel" en hen desinstalleren via "Onderdelen toevoegen/verwijderen."

9

Gebruik "Disk Cleanup..." door te gaan naar "My Computer", klik met de rechtermuisknop op de schijf die u wilt reinigen, selecteert u 'Eigenschappen'. Onder de "Algemene lusje," Klik op "Disk Cleanup..." en wacht tot de drive wordt gescand. Nadat het station is gescand, klikt u op het tabblad "Schijfopruiming" en selecteer de items die u wilt verwijderen van de harde schijf, en klikt u op 'OK'.

Hoe te ontgrendelen van bestanden op de Machine

10

Sluit alle toepassingen die wordt uitgevoerd met behulp van de "Task Manager" en de taak te beëindigen. U kunt ook elke toepassing sluiten door met de rechtermuisknop op de toepassing die u vinden in de "System Tray". Afhankelijk van de toepassing, op basis van de beschikbare opties, kunt u "Disable", "Close" of "Exit".

11

Opnieuw opstarten uw computer als de computer is geblokkeerd.

12

Voer de installatie opnieuw uit nadat geopende toepassingen gesloten zijn. Als de installatie wordt geprobeerd terwijl toepassingen zijn geopend, is het mogelijk om fout 1603. Toepassingen sluiten en uitvoeren van de installatie kunnen de fout oplossen.

Het correct installeren van de Windows Installer-Service

13

Het systeem bijwerken met de nieuwste versie van Windows Installer-Service. Ga naar de Microsoft-website en zoekmachine "Windows Installer-Service" die wordt gebruikt voor oudere versies.

14

Kies een van de oudere versies die je hebt. Het zou voor Windows 95/98/Me of Windows NT 4.0/2000.

15

Download "Windows Installer-Service' goed na instructies van Microsoft.

Beheerdersrechten op uw Computer controleren

16

Ga naar het menu "Start" en selecteer "Configuratiescherm", klik op ' prestaties en onderhoud > Systeembeheer > Computerbeheer. "

17

Onder de "Computerbeheer" dialoogvenster, klik op "Systeemwerkset > lokale gebruikers en groepen > gebruikers."

18

Op het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op uw gebruikersnaam en selecteer 'Eigenschappen'.

19

Klik op het tabblad "Lid van" in het venster "Eigenschappen" aan de bovenkant en zorg ervoor dat u 'Administrator'.

Het handmatig verwijderen van sporen van vorige installaties

20

Tweevoudig tikken voort "Mijn Computer" op het bureaublad.

21

Klik op de "C" schijf en ga naar de map "Programma's" te vinden.

22

Klik op "Programma's" en klik op sporen van elke eerdere installatie en verwijderen. Wanneer u programma's verwijdert, zou het laten sporen van het programma achter.