Hoe te verwijderen van de EOB-AgentMcAfee Antivirus is een bekende antivirus software die miljoenen mensen gebruiken. Hoewel u misschien niet hebt gedownload, is McAfee EOB Agent een onderdeel van McAfee Antivirus. Als het programma je problemen geeft of u een ander programma kiest te gebruiken, is het verwijderingsproces eenvoudig. U moet verwijderen van de twee componenten van McAfee Antivirus, McAfee Agent en McAfee Virus Scan Enterprise voor het verwijderen van de EOB-Agent.

Instructies

Windows XP

1

Klik op de knop "Start" op de bodem verlaten hoek. Klik op het tabblad van de "Control Panel" in de "Start"-menu.

2

Klik op "Toevoegen of wegnemen programma" in het venster Configuratiescherm.

3

Blader door de programmalijst 's. Zoek het bestand "McAfee Agent". Klik op het bestand en selecteer vervolgens de optie "Verwijderen". Blader door de programmalijst 's. Zoek het bestand 'McAfee VirusScan Enterprise'. Klik op het bestand en selecteer de optie "Verwijderen".

4

Wacht ongeveer één tot drie minuten voor het programma te verwijderen. Wachttijd is afhankelijk van de snelheid van uw computer. Als het proces voltooid is, verschijnt een venster waarin wordt gemeld dat u hebt met succes het programma verwijderd.

Venster Vergezicht

5

Klik op de knop "Start" op de bodem verlaten hoek, gevolgd door het tabblad van de "Control Panel" in de "Start"-menu.

6

Klik op het tabblad "Programma's", en klik op "Toevoegen of wegnemen programma" in het venster "Programma's".

7

Blader door de programmalijst 's. Zoek het bestand "McAfee Agent". Klik op het bestand en selecteer de optie "Verwijderen". Blader door de programmalijst 's. Zoek het bestand 'McAfee VirusScan Enterprise'. Klik op het bestand en selecteer vervolgens de optie "Verwijderen".

8

Wacht tot 3 minuten voor het programma te verwijderen; de exacte tijd hangt af van de snelheid van uw computer. Als het proces voltooid is, verschijnt een venster waarin wordt gemeld dat u hebt met succes het programma verwijderd.

Windows 7

9

Klik op de "Windows"-pictogram op de bodem verlaten hoek, en klik op het tabblad van de "Control Panel" in de rechter kolom van het menu.

10

Klik op het tabblad van de "Programma's" gevolgd door de link "Een programma verwijderen" in de sectie "Programma's en onderdelen".

11

Blader door de programmalijst 's. Zoek het bestand "McAfee Agent". Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer vervolgens de optie "Verwijderen". Blader door de programmalijst 's. Zoek het bestand 'McAfee VirusScan Enterprise'. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer de optie "Verwijderen".

12

Wacht ongeveer één tot drie minuten voor het programma te verwijderen. Wachttijd is afhankelijk van de snelheid van uw computer. Als het proces voltooid is, verschijnt een venster waarin wordt gemeld dat u hebt met succes het programma verwijderd.