Hoe te verwijderen van de Cache van Windows InstallerWanneer u een programma op uw computer installeert, wordt het Windows-hulpprogramma dat fysiek de installeert op de vaste schijf altijd laat achter een groot aantal tijdelijke bestanden. Deze bestanden tijdens het installatieproces nodig waren, maar wanneer dat proces is voltooid, ze zijn achtergelaten op uw computer om waardevolle ruimte in beslag nemen. Gelukkig, het Windows-besturingssysteem wordt geleverd met een programma genaamd de Schoonmaakbeurt van de schijf, die van deze bestanden in één klap verwijderen kan.

Instructies

1

Open Schijfopruiming. Klik op de "Start"-menu en kies "Uitvoeren". "Cleanmgr" (zonder aanhalingstekens) typen in het vak en klik op 'OK'. Dit zal het starten van het hulpprogramma Schijfopruiming.

2

Schakel het selectievakje naast "Temporary Files." Dit is de map op uw computer waarop u de cache voor Windows Installer. Controle van deze map markeert alle bestanden daarin voor verwijdering.

3

Klik op 'OK'.

4

Geef uw computer een paar seconden aan verwijdert u alle bestanden uit de opgegeven map. Afhankelijk van de snelheid en de leeftijd van uw computer, kan dit een paar seconden duren. Zodra haar gedaan, u zal hebben verwijderd de tijdelijke bestanden op uw computer heeft achtergelaten door Windows Installer.