Hoe te verwijderen van de Beta Word van MS Office Beta

Wanneer u het softwarepakket van Microsoft Office 2010 beta, of een andere Office-versie installeert, kunt u selecteren welke onderdelen--zoals Excel, Word, Access of PowerPoint--u wilt installeren op uw computer. Echter, als u niet op de knop "Aanpassen" wanneer u Office voor het eerst installeert, eigenlijk installeert u alle toepassingen en functies voor die versie van Office. Dus als u wilt verwijderen van Word bèta, of een andere functie in uw softwarepakket voor Office 2010 bèta, gebruikt de optie "Wijzigen" van het Bureau installeren scherm.

Instructies

1

Sluit alle actieve programma's af. Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel".

2

Klik op "Programma's" "Programmafuncties" en de "Microsoft Office 2010 Beta" inschrijving op de lijst van de desinstallatie. Klik op "Wijzigen" bij de bovenkant van het venster. Hiermee opent u de installatie-Wizard waarmee u kunt verwijderen of herstellen van de Microsoft Office-programma's en onderdelen.

3

Klik op "toevoegen of onderdelen verwijderen' in het dialoogvenster voor Office 2010 Beta-instelling, en"Volgende"om verder te gaan.

4

Klik op de 'Aangepaste installatie' uit te breiden lijst voor Microsoft Word. Selecteer de rode 'X' in het drop-down menu. Hiermee verwijdert u Word vanaf de Office-installatie.

5

Klik op "Upgrade" of "Install Now" om te verwijderen van de functies die u hebt geselecteerd (Microsoft Word). De installatiewizard begint nu het proces.

6

Klik op "Sluiten" nadat Office laat u weten dat het verwijderen is geslaagd.

Tips & waarschuwingen

  • De bèta van Microsoft 2010 verlopen op 31 oktober 2010.