Hoe te verwijderen van alle Items in een keuzelijst met invoervak in Visual Basic

Hoe te verwijderen van alle Items in een keuzelijst met invoervak in Visual Basic


Keuzelijsten zijn onderdelen die worden gebruikt in Web en desktop vormen. U kunt toevoegen, verwijderen en bewerken van de inhoud van de doos van de lijst met behulp van Visual Basic. Een methode van het keuzelijstbesturingselement is de "Clear()" functie. Deze functie verwijdert u alle inhoud van de keuzelijst, zodat u kunt toevoegen of verwijderen van het onderdeel tijdens run-time van de toepassing. De functie Clear() maakt het ook gemakkelijker om alle items in plaats van een lus doorlopen van elk item één-door-één en verwijderen te verwijderen.

Instructies

1

Laad uw Visual Basic-product in Visual Studio. Aan de rechterkant van het scherm is de Solution Explorer. Dubbelklik op een van de bestanden voor het formulier een keuzelijst met invoervak toevoegen aan de toepassing.

2

Slepen en neerzetten van een nieuwe keuzelijst vanuit de werkset naar het formulierbestand. Bewerk het veld 'Naam' in het eigenschappenvenster onder Solution Explorer. De naam van de lijst vak listTest. Voer in het veld 'Items' "Test 1" en "Test 2". Dit zijn de aanvankelijke waarden in de keuzelijst.

3

Met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer 'View Code'. Hiermee opent u de code waar u de waarden in de lijst kunt wissen.

4

Voer de volgende code voor de gebeurtenis start:
listTest.Clear

5

Druk op de toets F5 op het toetsenbord de toepassing uit te voeren. Het laden van het formulier. U ziet dat de items in de keuzelijst ingevoerd zijn uitgeschakeld.