Hoe te verwijderen van actieve Sync

Terwijl ActiveSync kan worden verwijderd van uw computer met behulp van de Add/Remove Programs of nut van programma's en onderdelen, is er ook een handmatige methode voor het verwijderen van de software, in het geval de automatische verwijdering methode niet werkt. Dit vereist aanpassing van het computerregister, dus u enkele expertise van de computer hebben moet voordat u probeert om uit dit proces te voeren. Onjuiste wijzigingen in het register van de computer kan leiden tot schade aan het besturingssysteem, dus wees voorzichtig bij het doorgaan met dit proces.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de ActiveSync-pictogram op het bureaublad van de computer, selecteert u de \"Delete\" optie en bevestigen dat u wenst te verwijderen.

2

Open Windows Verkenner (Klik met de rechtermuisknop \"Start\" en klik op \"Explore\") en navigeer naar de \"C:\Program Files\" map. Klik met de rechtermuisknop op de map van ActiveSync, selecteert u de \"Delete\" optie en bevestigen dat u wenst te verwijderen.

3

Open de Register-Editor door te klikken op \"Start,\" \"Run,\" te typen \"regedit\" en vervolgens te klikken op de \"OK\" knop.

4

Gebruik het navigatiedeelvenster aan de linkerkant van de computer te navigeren naar de volgende registersleutels verwijdert van de computer: \"HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Uninstall\Windows CE Services, \" \"HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows CE Services\" en \"HKey_Users\Default\Software\Microsoft\Windows CE Services. \" een om sleutel te verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de naam van de sleutel en selecteert u de \"Delete\" optie.

5

Start de computer opnieuw. Wanneer op back-up zelfstart, zal ActiveSync volledig verwijderd worden uit de machine.