Hoe te verwijderen 'Pers ieder toonsoort' om op te starten vanaf een CD

Hoe te verwijderen 'Pers ieder toonsoort' om op te starten vanaf een CD


"Pers ieder toonsoort voor schoen vanuit te compact disk" wordt een bericht weergegeven nadat een computer is gestart. Het wordt weergegeven wanneer u een Windows besturingssysteem installatie CD/DVD in de lezer van de computer hebt. De prompt kunt u starten vanaf de CD in plaats van het besturingssysteem. Als u wilt dat de CD/DVD in het station maar niet wilt dat prompt ziet, wijzigen de opstartvolgorde te hebben van de harde schijf opstarten eerst, effectief het omzeilen van de CD/DVD-station en de schijf.

Instructies

1

Druk op "Esc" of "F2" onmiddellijk na het starten van de computer voor het invoeren van het BIOS. Sommige fabrikanten kunt een andere sleutel aan login op de BIOS. Raadpleeg de handleiding van de van de computer of kijk naar het scherm tijdens het opstarten, als de sleutel tot het gebruiken voor het invoeren van het BIOS wordt weergegeven.

2

Gebruik de pijltoetsen om naar de "Start"-menu te gaan. Druk op "Enter" toegang tot de opties.

3

Gebruik de pijltoetsen om te wijzen op de "harde schijf" (of "HDD", afhankelijk van het type BIOS.) Gebruik de toets "+" om het in de eerste plek.

4

Druk op "Enter" om te accepteren van de wijzigingen en gebruik de pijltoetsen om naar de "exit" sectie te gaan. Selecteer 'Save and exit' en druk op "Enter" om te stoppen met de weergave van het bericht "Pers ieder toonsoort voor schoen vanuit compact disk".

Tips & waarschuwingen

  • De computer kunt nog steeds starten vanaf de CD/DVD-station het eenmalige opstartmenu opvoeden. Dit menu kunt u opstarten vanaf de CD/DVD eens zonder de permanente opstartinstellingen wijzigen. Raadpleeg de handleiding van de van de computer of kijk naar het scherm om te weten wat de sleutel tot de druk op om dit menu weer te geven.
  • Verander om het even wat in het BIOS niet tenzij u ervaren bij het behandelen van de computerinstellingen. Wijzigen van opties in het BIOS kan voorkomen dat een computer wordt gestart of uitschakelen van functies in het besturingssysteem.