Hoe te verwijderen PC register Cleaner V3.0

PC Registry Cleaner is een programma ontwikkeld door maximale Software. Het touts de mogelijkheid om opstartfouten te elimineren, verhogen de snelheid van een computer verminderen de kans op een systeemcrash, willekeurige gegevensverlies te voorkomen en verminderen van "glitches," onder andere gunstig. Terwijl de juistheid van deze claims zijn twijfelachtig, is wat het programma doet om "schoon" in het register van de computer van oude en ongebruikte uitbreidingen en bestanden. Deze zijn meestal achtergelaten door te verwijderen of verwijderen van programma's, die sporen van zichzelf achterlaten. Na verloop van tijd kunnen deze opstapelen en problemen veroorzaken. Deze gids zal helpen u verwijderen van dit programma, dat nu omdat u vond een betere, hoeft niet meer, of enige andere reden.

Instructies

1

Voer in het startmenu door te klikken op de knop "Start" op de linker benedenhoek van het computerscherm van uw. Zoek en klik op "Control Panel".

2

Zoek het pictogram "Toevoegen of wegnemen programma" en dubbelklik erop. Het nieuwe venster dat opent is een lijst van alle momenteel geïnstalleerde programma's, in alfabetische volgorde. Scroll naar beneden naar de "PC Registry Cleaner" vermelding vinden en tikken daarop. Druk op de "Wijzigen/verwijderen" knop die verschijnt.

3

Een nieuw venster met de naam van een InstallShield Wizard begeleidt u bij het verwijderingsproces. Wanneer souffleur voor "Reparatie" of "Uninstall", kies de optie "Verwijderen". Wanneer u klaar bent, start u de computer opnieuw.

4

U kunt ook handmatig de PC Registry Cleaner om programma te verwijderen. Op het bureaublad met de rechtermuisknop op het pictogram van het programma en klik op de optie Eigenschappen. Het eigenschappenvenster, klik op de knop "Vinden doel...". Dit zal u leiden naar de installatiemap.

5

Zoek het pictogram met het label "uninst" of "Verwijderen" en dubbelklik erop. Volg de instructies op de volgende schermen om het programma te verwijderen. Herstarten uw computer wanneer u klaar bent.

Tips & waarschuwingen

  • Terwijl een registry cleaner is normaal niet nodig, is het raadzaam u een nieuwe transactie om te voorkomen dat fouten of verplettert. Moet je de productcode die u werden gegeven voor dit programma. Als verloren, u mogelijk niet opnieuw te installeren het programma zonder het betalen van een vergoeding.
  • Wanneer in het venster "Toevoegen of wegnemen programma" moet alleen de PC Registry Cleaner software te verwijderen. Per ongeluk verwijderen van het verkeerde programma kan instabiliteit of verlies van gegevens veroorzaken.