Hoe te verwijderen mijn recente documenten van Windows XP Pro

Hoe te verwijderen mijn recente documenten van Windows XP Pro


De mijn recente documenten lijst binnen Windows XP Pro worden de laatste 15 documenten die beschikbaar zijn op uw computer weergegeven. De lijst is onderdeel van de map Mijn recente documenten, alsmede het Menu Start. Wanneer de lijst vol raakt, oudere documentposten worden vervangen met nieuwe items en het opslaan proces blijft in een lus. Net als andere Windows XP Pro lijsten, kunt u de lijst van mijn recente documenten u of anderen hebben geen toegang documenten via tot dat betekent.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de knop "Start". Selecteer 'Eigenschappen'. Het dialoogvenster taakbalk en eigenschappen van het Menu Start wordt geopend.

2

Klik op de knop "Aanpassen". Het dialoogvenster Menu Start aanpassen wordt geopend.

3

Klik op de "Geavanceerd" tab. Klik op de knop "Lijst wissen" onder de rubriek 'Recente documenten'.

4

Klik op 'OK'. Klik op "Apply," "OK" om af te ronden en sluit het dialoogvenster openen.

Tips & waarschuwingen

  • Schakel de functie mijn recente documenten, volledige stap 1 en 2, klik op het tabblad "Geavanceerd" en klik vervolgens op het selectievakje naast "Lijst mijn meest recent geopende documenten" om op te heffen van de functie. Klik op 'OK'. Klik op "Apply", "OK."