Hoe te verwijderen mijn GameFly Account

GameFly is een e-mail gebaseerde video game verhuur service die u toelaat om een onbeperkt aantal games voor een maandelijks bedrag te huur. Het aantal spellen die kun je tegelijk ontvangen, is afhankelijk van het geselecteerde lidmaatschap plan. GameFly loopt vaak proeven die u een maand van de dienst gratis geven. Vóór het einde van het proces, moet u het lidmaatschap opzeggen als u niet wilt worden gefactureerd. Annuleren van een account GameFly wordt gedaan via de website GameFly. Door het annuleren van de GameFly account, wachtwoord en het e-mailadres en een beloning worden punten die zijn gekoppeld aan de account verwijderd.

Instructies

1

Open de webpagina van gamefly.com in uw webbrowser. Klik op "Log In" aan te melden uw account als u nog niet zijn aangemeld.

2

Klik op de "Mijn Account" tab. Klik op "Mijn lidmaatschap wijzigen." Uw huidige lidmaatschap plan, facturering en activatie datum wordt getoond.

3

Klik op "Lidmaatschap opzeggen". U ontvangt alle spellen die je hebt uit moeten worden teruggestuurd binnen zeven dagen na de annuleringsdatum. GameFly stuurt u een e-mail met de link van de annulering.

4

Controleer het e-mailadres dat is gekoppeld aan de account van de GameFly voor annuleringsmail. Klik op de koppeling van de annulering waarin de annulering wordt bevestigd.