Hoe te verwijderen Mcafee Firewall netwerk Filter MiniportEen onderdeel van de McAfee Internet Security Suite, de McAfee Firewall netwerk Filter minipoort is de adapter van een firewall die blokkeert ongewenste gebruikers toegang krijgen tot uw computer en internetverbinding. De firewall-adapter in de configuratie van uw computer is geïnstalleerd en kan problemen veroorzaken met virtuele particuliere netwerken (VPN), e-mailtoepassingen, peer-to-peer-toepassingen en andere programma's die van de computer internetverbinding toegang probeert te krijgen. U kunt verwijderen van de McAfee Firewall netwerk Filter minipoort en houden de McAfee Internet Security Suite geïnstalleerd op uw computer is geïnstalleerd.

Instructies

1

Klik op 'Start' > 'Uitvoeren'. Typ "cmd" in de "Open:" vak.

Als Windows Vista of Windows 7 gebruikt, klikt u op 'Start'. Typ "cmd" in het vak "Zoekopdracht starten".

2

Druk op "Enter" of de "Return" op uw computer toetsenbord. Een opdrachtpromptvenster wordt geopend.

3

Typ "NET STOP enterceptagent" achter de opdrachtprompt "C:\" de preventie van het binnendringen van de gastheer van het McAfee-service wilt stoppen. Druk op "Enter" of de "Return".

4

Typ "NET STOP firepm' om te stoppen en verwijderen van de McAfee Firewall netwerk Filter het miniportstuurprogramma van de computer processen. Druk op "Enter" of de "Return".

5

Type "cd programma Files\McAfee\Host Intrusion Prevention\inf\" om te navigeren naar de map waar van de adapter van de firewall configuratiebestanden zich bevinden. Druk op "Enter" of de "Return".

6

Typ "installfirehk /u" de minipoort McAfee Firewall netwerk Filter van uw computer verwijderen. Druk op "Enter" of de "Return".

De uninstallation procédé zal beginnen en u zal worden gevraagd wanneer het proces voltooid is.

7

Typ "NET START enterceptagent" om te beginnen met de preventie van het binnendringen van de gastheer van het McAfee-service zodat uw systeem wordt nog steeds beschermd door de McAfee Internet Security Suite. Druk op "Enter" of de "Return".

8

Typ "exit" om terug te keren naar het Windows-besturingssysteem. Druk op "Enter" of de "Return".

Tips & waarschuwingen

  • Als uw computer traag na het verwijderen van de McAfee Firewall netwerk Filter Miniport, de computer opnieuw opstart als u wilt verwijderen van alle tijdelijke bestanden overgebleven uit de uninstallation procédé. Klik op "Start" > "Computer uitschakelen" > "Restart\" om het systeem opnieuw opstarten.