Hoe te verwijderen geplande True taken in Acronis Image 2010

Hoe te verwijderen geplande True taken in Acronis Image 2010


Acronis True Image 2010 bevat verschillende hulpprogramma's voor het maken van back-ups en het herstellen van verloren gegevens. Het bevat een functie waarmee u back-ups uit te voeren op een bepaald tijdstip, datum en frequentie. Het heeft ook een optie voor back-up gegevens alleen wanneer de computer inactief is. U kunt naast back-ups plannen, Acronis om te controleren of de integriteit van uw back-ups plannen. Als u wilt voorkomen dat geplande taken wordt uitgevoerd, kunt u gemakkelijk verwijderen of uitschakelen van elke taak.

Instructies

1

Acronis True Image 2010 open, en klik op "taken & log ' voorkomt in de lijst met opties in het linkerdeelvenster.

2

Klik op het tabblad van de "Geplande taken" onderaan de helft van het "Beheer van de taken" venster uw geplande taken weergeven. Hebt u meer taken dan het venster kunt weergeven, klikt u op de knop "Toon alle geplande taken" om alle taken die u hebt gepland. Het programma vindt u de back-up taken onder de "Backup" rubriek en validatie taken onder de rubriek "Valideren".

3

Met de rechtermuisknop op de taak die u wilt verwijderen, selecteert u 'Verwijderen'. Klik op "OK" op de "Taak verwijderen" bevestiging gevraagd. Herhaal dit proces voor elke taak die u wilt verwijderen van Acronis True Image.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet verwijderen van de geplande taak permanent wilt, uitgezocht "Ontredderen" om tijdelijk te voorkomen dat de taak wordt uitgevoerd. Later kunt u klikken op "Enable" de geplande taak weer normaal uitvoeren.