Hoe te verwijderen een werkbalk Zango

Je hebt een prachtige site met gratis toegang tot games en films en video's gevonden, maar er is een prijs--het een toolbar hebt geïnstalleerd op uw systeem en elke zo vaak, zul je advertenties pop omhooggaand op uw computer. Maak je niet druk. Gelukkig, Zango is niet spyware, een Trojaans paard of een virus. Het is gewoon "adware", en het wegwerken van het zal niet zo lang duren.

Instructies

1

Download en installeer een kopie van "Hijack Dit!" Als u dit al hebt gedaan, kunt u een kopie van een programma genaamd "HijackThis!" die deel uitmaakt van Trend Micro. Wees voorzichtig bij het gebruik van dit programma, want het is een zeer krachtig hulpmiddel, en je valse positieven geven kan. Gelukkig, wat betreft uw computer vervuilen, Zango is vrij laag op de voedselketen, maar u wilt nog steeds deze voorzorgsmaatregelen te nemen.

2

Beginnen met "Add/Remove Programs". Nu dat je dit hebt, ga je gang en klik op "Start", "Instellingen", "Control Panel." Dan hebt u Windows XP, klikt u op "Add/Remove Programs". Vergezicht verbruiker zal geen "Add/Remove Programs", en dus zul je aan Klik op "Programma's en onderdelen".

3

Zoek "Zango." U moet zitten kundig voor een programma genaamd "Zango" in uw programma aanbieding te vinden. Bovendien, al u kan dan niet een bestand met de naam "Media Gateway." Als u dit ziet, ze verwijderen door te klikken op "Wijzigen/verwijderen." Er verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd of u wilt verwijderen de Zango-werkbalk en de Zango scherm-assistent. Controleer deze beide, en zodat het programma automatisch te verwijderen.

4

Herstart uw computer. Hopelijk, Zango veranderde niet uw register, maar door het uitvoeren van "HijackThis!" na een verse start, kan je twee "O2" fouten, een "O3" en een "O4" fout. Dit moet heel gemakkelijk te identificeren, aangezien alle van hen zal het woord "Zango" geschreven in hen hebben. Gebruik HijackThis! volledig te verwijderen uit uw systeem.

5

Probeer de Zango uninstaller. Nu dat je hebt voltooid stappen 1 t/m 4, moet de Zango voor eeuwig worden gegaan van uw systeem. Als het niet is, u kunt eigenlijk een uninstaller worden rechtstreeks vanaf hun site, en die moet ontdoen van alle de adware Zango is gekoppeld.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd voorzichtig wanneer u HijackThis uitvoert!--het is een zeer krachtig hulpmiddel en moet alleen worden gebruikt om te helpen alle sporen van adware, spyware, malware en trojans of virussen te verwijderen uit uw systeem. Omdat het een zeer willekeurig systeem, zorg ervoor dat u met een computer persoon voor het verwijderen van om het even wat u niet zeker weet van.