Hoe te verwijderen een werkbalk van IE

Internet Explorer is een webbrowser die is ontwikkeld door Microsoft. Deze browser is gebundeld met de meeste computers met een Windows-besturingssysteem. Een van de functies van Internet Explorer is het kunt u een aantal verschillende werkbalken boven in het browservenster weergegeven. Deze werkbalken kunnen deel uitmaken van Internet Explorer of worden ontwikkeld door derden. Als u verwijderen een toolbar in uw Internet Explorer-browservenster wilt, kunt u dit doen in een paar stappen.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram Internet Explorer op het bureaublad om de toepassing te starten.

2

Met de rechtermuisknop op een lege plaats op de werkbalk of tabbladrij. Dit geeft de lijst met werkbalken die Internet Explorer is geïnstalleerd. Werkbalken met vinkjes ernaast worden moment weergegeven.

3

Klik op de werkbalk die u wilt verwijderen. Deze werkbalk zal hebben een vinkje ernaast. De werkbalk is nu verwijderd uit het venster van Internet Explorer.

4

U kunt als alternatief, klik op de "Tools" menuoptie, zweven over de "Werkbalken" en klik op een werkbalk die u wilt verwijderen. Dit zal ook de werkbalk verwijderen uit uw Internet Explorer-browservenster.