Hoe te verwijderen een proficiat groeten uit Zen Cart

Open-source e-commerce oplossing Zen Cart is ongelooflijk functie rijke en zeer aanpasbaar. Het komt met een aantal standaardinstellingen, waarvan sommige makkelijker zijn te wijzigen dan anderen. Veel van deze instellingen vereisen slechts een eenvoudige codering bewerkingen, anderen zijn iets ingewikkelder om aan te passen. Het verwijderen van de standaard "Gefeliciteerd"-bericht dat wordt weergegeven aan de bovenkant van een nieuw geïnstalleerde editie van Zen Cart neemt slechts een eenvoudige wijziging van een van de themabestanden.

Instructies

1

Toegang tot uw webhost en het domein waar uw Zen Cart-bestanden zijn opgeslagen.

2

Navigeer naar \includes\languages\english\index.php binnen uw web host-interface.

3

Het index.php bestand naar uw computer gedownload, en sla het ergens die kunt u het gemakkelijk, zoals het bureaublad.

4

Open het index.php bestand in een teksteditor zoals Notepad ++

5

Scroll naar beneden en verwijder de tekst "Gefeliciteerd" in zijn geheel. Dit bevindt zich meestal op de lijnen 51 en 56.

6

Bevestigen dat beide bewerkte lijnen eruit:

define ('HEADING_TITLE', ");

Om problemen te vermijden.

7

Sla het nieuwe gewijzigde bestand.

8

Opnieuw uploaden van het bestand naar uw webhost via FTP of de ontvangende interface. Zorg ervoor dat je het bestand terug op dezelfde locatie die u got it uit.

9

Vernieuwen van uw website om te bevestigen dat de veranderingen hebben plaatsgevonden en kloppen.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige webhosts laat je bestanden direct binnen de ontvangende interface zonder om ze te downloaden naar uw computer te bewerken. Dit bespaart u hoeft te downloaden van het bestand en opnieuw uploaden. Weglaten deze stappen als u voelen comfortabel genoeg om dit te doen, maar het nog steeds aanbevolen is een schoon exemplaar downloaden naar uw harde schijf voordat u wijzigingen aanbrengt.
  • U kunt het standaardbericht evenals in andere talen verwijderen door het bewerken van de indexbestanden van die, niet alleen degene voor Engels.