Hoe te verwijderen een Outlook Express-identiteit

Hoe te verwijderen een Outlook Express-identiteit


We allemaal vergeten dingen soms--met inbegrip van onze e-mailwachtwoorden. Wanneer u Outlook Express te gebruiken voor het verzenden van een e-mail aan iemand, en u het wachtwoord bent vergeten, kan het een slechte zaak zijn. Echt, het enige wat nog moet doen is het verwijderen van de identiteit. Gelukkig voor u, Outlook Express houdt spoor van uw gegevens op een zeer toegankelijke gebied. Er zijn twee stappen die moeten worden voltooid als u wilt verwijderen van de identiteit.

Instructies

1

Open het "Start"-menu in windows.

2

Typ "Regedit" zonder de aanhalingstekens in het zoekvak. Wanneer Regedit wordt weergegeven, dubbelklikt u erop. Zodra het register opent, ziet u in het linkerdeelvenster een lange boom te manipuleren.

3

Klik op "HKEY_CURRENT_USER" en "Identiteit" en vervolgens "{GUID}" in het linker venster. Kijken naar elke GUID (daar kunnen er één of meerdere, afhankelijk van het aantal gebruikers), aan de rechterzijde ziet u de naam van een gebruiker. Wanneer u de gebruikersnaam die u zoekt hebt gevonden, klik vervolgens op het plusteken naast de GUID in het linkerdeelvenster.

4

Navigeren in het linkerdeelvenster. Klik op "Software," dan "Microsoft," dan "Outlook Express" en vervolgens "5.0" (dit is het versienummer van Outlook Express. Als u versie 6.0 heeft zal dan dit lezen 6.0). Klik in het rechterdeelvenster ziet u verschillende soorten informatie. Vind de sleutel die zegt "Winkel Root." Dit adres is de locatie van de map die de informatie die u na. Noteer deze gegevens.

5

Klik met de rechtermuisknop op de GUID in de linkerruit die u wilt verwijderen, en selecteer "Verwijderen".

6

Sluit het venster "Regentschap". Open "Windows Verkenner". Volg het pad dat u hebt opgeschreven in stap 4. Hier ziet u de "Store root"-map.

7

Verwijder de "Store Root"-map. Uw identiteit is nu verwijderd.

Tips & waarschuwingen

  • Wees zeer voorzichtig in het register. Dit is niet een speeltuin. Zelfs een eenvoudige fout maken kan uw systeem niet opnieuw op te starten.