Hoe te verwijderen een oude zoeken

Hoe te verwijderen een oude zoeken


De stappen die u moet nemen om te verwijderen een oude zoeken zal afhangen van het type zoekactie dat u wilt verwijderen, evenals het type van software die u gebruikt. Bijvoorbeeld, kan u wilt verwijderen van een oude zoekopdracht opgeslagen in uw browsegeschiedenis. Of wilt u misschien een zoekopdracht uitgevoerd voor bestanden op uw computer te verwijderen. Windows XP en Internet Explorer zijn beide gebruikte software laten nemen een blik bij hoe te verwijderen een oude geschiedenis van het onderzoek in deze programma's.

Instructies

Verwijderen van een oude geschiedenis van het onderzoek in Internet Explorer 7 of 8

1

Start Internet Explorer. Open het menu "Extra" en selecteer "Internetopties." Klik op 'Verwijderen' in het gedeelte Browsegeschiedenis.

2

Klik op de knop "Verwijderen vormen" de opgeslagen zoektermen ingevoerd in het zoekvak van Internet Explorer 7 browser verwijderen. Selecteer enig ander aspect van uw browsegeschiedenis die u zou willen schrappen. Bijvoorbeeld, klikt u op de knop "Verwijderen geschiedenis" als u zou willen schrappen van de vermeldingen in de adresbalk van uw browser, enzovoort.

3

Plaats een vinkje naast "Formuliergegevens" naar de opgeslagen zoektermen ingevoerd in het zoekvak van Internet Explorer 8 browser verwijderen. Selecteer enig ander aspect van uw browsegeschiedenis die u zou willen schrappen. Bijvoorbeeld, zet een vinkje voor de "History" als u zou willen schrappen van de vermeldingen in de adresbalk van uw browser, enzovoort. Klik op 'Verwijderen'.

Verwijderen van uw oude zoekgeschiedenis in Windows XP Zoekassistent

4

Start de Register-Editor. Klik op de knop "Start". Klik "Run". Typ "regedit" in het vak "Openen". Klik op 'OK'.

5

Klik op het plusteken naast de map "HKEY_CURRENT_USER". Klik op het plusteken naast de map "Software". Klik op het plusteken naast de map 'Microsoft'. Klik op het plusteken naast de map "Search Assistant". Klik op het plusteken naast de map "ACMru".

6

Klik direct op de map "5603". Alle opgeslagen zoekopdrachten ingevoerd de "Alle of een deel van de bestandsnaam" veld in de Zoekassistent van Windows XP wordt aangeboden op de rechterkant van het ontsnappingspaneel. De opgeslagen zoektermen worden vermeld in de "Data"-veld. Te verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de waarde van de naam van de opgeslagen zoekterm en selecteer "Verwijderen" uit het contextuele menu.

7

Klik direct op de map "5604". Alle opgeslagen zoekopdrachten hebt ingevoerd in het veld "Een zin of woord in het bestand" de Zoekassistent van Windows XP zal worden vermeld aan de rechterkant van het ontsnappingspaneel. De opgeslagen zoektermen worden vermeld in de "Data"-veld. Te verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de waarde van de naam van de opgeslagen zoekterm en selecteer "Verwijderen" uit het contextuele menu.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt verwijderen een zoekterm in het zoekvak van Windows 7 of Vista opgeslagen, beginnen met het typen van de zoekterm die u verwijderen wilt om het omhoog te brengen. Mouse-over de term om te markeren. Druk op "Delete" op uw toetsenbord of klik op de blauwe X naast de vermelding te verwijderen.
  • Uw Windows-registersleutels onjuist te wijzigen kan leiden tot ernstige schade aan uw besturingssysteem. Volg de instructies zorgvuldig. Zorg ervoor dat u de juiste map hebt geopend en dat u de juiste registerwaarden verwijdert. Verwijder nooit een waarde "(Default)".