Hoe te verwijderen een Onboard grafische kaart

Computers gaan snel verouderd, en als u houden met moderne technologie voor computer gaming of animatie wilt, dan kan u wilt upgrade uw video grafische kaart. Grafische kaarten zijn een van de eenvoudigste computeronderdelen bijwerken aangezien zij vereisen alleen Steekbanken vastklikt in uw computer. Voordat u een nieuwe grafische kaart installeert, hebt u uitschakelen van de ingebouwde grafische kaart. U schakelt de onboard grafische kaart om conflicten te vermijden zodra uw nieuwe grafische kaart is geïnstalleerd. Er zijn twee fasen tot het uitschakelen van uw on-board grafische kaart, een voordat u de nieuwe grafische kaart installeert en een na.

Instructies

Vóór installatie van de nieuwe grafische kaart

1

Klik op "Start" en klik op "Configuratiescherm" Klik "Device Manager", kijk dan voor "Beeldschermadapters."

2

Blader door de lijst totdat u vinden "Video en grafische Controller", of "-VGA-Adapter," of soortgelijke (formulering is afhankelijk van uw specifieke moederbord en de onboard grafische).

3

Met de rechtermuisknop op de adapter van de vertoning en klik op 'Uitschakelen'. Klik op "OK" om de wijzigingen bevestigen en vervolgens de computer afsluit. Installeren en aanpassen van uw nieuwe grafische kaart. Zorg ervoor dat uw monitor aansluiten op de nieuwe grafische kaart.

Na de installatie van nieuwe grafische kaart

4

Uw computer aanzet.

5

Druk op "Del" of "Delete" herhaaldelijk totdat u het BIOS hebt ingevoerd.

6

Ga naar het gedeelte "Geïntegreerde randapparatuur", dan vinden "Onboard Graphics" of "Onboard Video." Selecteer de optie uit te schakelen. Dit zal duidelijk worden uiteengezet in het BIOS.

7

Sluiten en wijzigingen opslaan. Uw on-board grafische kaart zal nu volledig worden uitgeschakeld.