Hoe te verwijderen een Flash Debug

Hoe te verwijderen een Flash Debug


De Adobe Flash speler Debugger, soms foutopsporingsspeler of inhoud debugger, genoemd wordt gebruikt tijdens de websiteontwikkeling van de. De regelmatige Adobe Flash Player kunnen gebruikers webpagina's met flash-animatie bekijken. De foutopsporingsversie, echter, kan ontwerpers om te testen of de speler goed tijdens de ontwikkelingsfase werkt. De Debugger kan het produceren van rapporten waaruit blijkt wat er is misgegaan met de programmering op dat bepaalde web-pagina en hoe het kan worden opgelost. De Debugger moet echter niet worden verwijderd tijdens de productiefase om te testen hoe de reguliere Adobe Flash Player zich aanpast aan de programmering.

Instructies

1

Ga naar de Adobe-website (zie link in de verwijzingen) en klik op de downloadkoppeling voor Adobe Flash Player Uninstaller die overeenkomt met uw besturingssysteem.

2

Klik op 'Opslaan' in de pop-bevestiging, navigeer naar de locatie waar u wilt opslaan van het bestand en klik op "Opslaan".

3

Dubbel klik het opgeslagen bestand om te draaien en volg de stapsgewijze aanwijzingen van de installatiewizard om Adobe Flash Player Debugger van de computer verwijderen.

4

Start de computer opnieuw.

Tips & waarschuwingen

  • Sluit alle webbrowsers voordat u de uninstaller uitvoert.