Hoe te verwijderen een dimensie 8200 dimensie Processor

De Dell Dimension 8200 is een desktop tower-computer met een Intel Pentium 4-processor. Afhankelijk van de configuratie besteld bij de fabriek, varieert de snelheid van de processor inbegrepen tussen 1,5 en 2.4 GHz. De prijs van tweedehands Pentium 4-processors is aanzienlijk gedaald omdat de dimensie 8200 werd uitgebracht, en als u uw dimensie 8200 met een low-end processor hebt aangeschaft, kunt u nu genieten van een goedkope upgrade door de aankoop van een snellere Pentium 4. Het verwijderen van de bestaande processor is het eerste deel van het upgradeproces en opnieuw moet installeren van de nieuwe processor grotendeels omkering van deze stappen.

Instructies

1

De dimensie-8200 uitschakelen en koppel alle kabels los van de toren. Breng de computer toren aan een stevige ondergrond. Stel de toren op zijn kant, met de rechterkant van de computer naar boven.

2

De plastic knoppen duwen op de bovenkant en de onderkant van de toren van de computer (die moet nu te maken met uw links en rechts) en swing het zijpaneel van de toren van en naar de voorkant. Het zijpaneel blijft omhoog op zijn eigen als het is volledig open.

3

Verwijder het netsnoer uit de moederbord fan-header tussen de tweede en de derde module geheugensloten. Mark de kabel zodat u niet vergeten zal om deze te vervangen later.

4

Verwijder het netsnoer uit de auxiliary power connector tussen de processor en de uitbreidingssleuven van de kaart. Deze kabel ook markeren.

5

Zoek de kunststof lijkwade die betrekking hebben op het koellichaam processor. Swing het omhoog naar de achterkant van de computer.

6

Duw de metalen pad dat zich uitstrekt van elk van de vazallen houden het koellichaam op het moederbord. Wanneer een pad is geduwd, de retainer wordt vrijgegeven en vrij uit de buurt van het koellichaam kan worden opgeheven.

7

Verwijder het koellichaam vanaf de bovenkant van de processor. Na verloop van tijd kan de thermal samenstelling de twee oppervlakken obligatie iets veroorzaken. Draai het koellichaam iets om te bevrijden van de processor.

8

De metalen arm lift aan de zijkant van de processor socket. Met de arm volledig aan de orde gesteld, kan de processor uit de socket worden opgeheven. Verwijder de processor en zet het op een veilige plaats.